Zamieszczone przez Marcello01
[O1] Kupno O1
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez BartusTylko, że 2.0 nie ma strachu żeby coś wyprzedzić jak już się wyjedzie poza miasto..
Jeżeli moja odpowiedź okazała się pomocna, wciśnij "Pomógł"k
Polecam Szybkie pożyczki Rzeszów oraz Tanie ubezpieczenia OC Rzeszów
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Marcello01powiem Ci ze i w sdi nie ma tylko trzeba potrafić i chcieć zresztą droga to nie wyścigi i do 150 spokojnie daje rade swoim motorem płynnie się poruszać
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez bws34Tylko biorąc silnik 1.6 101KM części do niego są tańsze niż do 1.8T lub Diesla..
Jeśli chcesz troche tym autem pojeździć to jak dla mnie diesel będzie najlepszy.
Trzeba tylko pojechać z osobą, która sprawdzi potencjalne autko bo możesz wywalić później pare tys. na części do kopciucha.
Benzyna mniej problemowa jeśli chodzi o części, ale tylko w gazie jeśli trasa.
Komentarz
-
-
Panowie :P Podsumowując :P Szukac silnika 2.0? Jak nie trafię 2.0 to brac 1.6 101KM albo 1.8T?"Byli to ludzie, których łączyło coś więcej niż tylko wspólna gra w piłkę. Dla których honor i obrona barw klubowych nie były pustymi pojęciami."
"Możemy działać na zasadach demokratycznych ale rację będę miał Zawsze Ja"- Hubert Jerzy Wagner(1941-2002)
www.zoltar.bielsko.pl
Komentarz
-
-
A duże to koszta?"Byli to ludzie, których łączyło coś więcej niż tylko wspólna gra w piłkę. Dla których honor i obrona barw klubowych nie były pustymi pojęciami."
"Możemy działać na zasadach demokratycznych ale rację będę miał Zawsze Ja"- Hubert Jerzy Wagner(1941-2002)
www.zoltar.bielsko.pl
Komentarz
-
-
A w 1.8T i 2.0 nie ma tego problemu?"Byli to ludzie, których łączyło coś więcej niż tylko wspólna gra w piłkę. Dla których honor i obrona barw klubowych nie były pustymi pojęciami."
www.zoltar.bielsko.pl
Komentarz
-
-
A jak duże różnice są odczuwalne między sedanem a combi w mocy auta (silnik 1.6 101KM i 1.8 125KM)?"Byli to ludzie, których łączyło coś więcej niż tylko wspólna gra w piłkę. Dla których honor i obrona barw klubowych nie były pustymi pojęciami."
www.zoltar.bielsko.pl
Komentarz
-
Komentarz