Może po prostu zbieżność/geometria?
[O2] różnice w silnikach
Zwiń
X
-
[O2] różnice w silnikach
Stosując się do zaleceń forum użyłem "szukajki" i niestety moje zdolności nie pozwoliły na znalezienie odpowiedzi. Moje pytanie czy budowa silnika BXE znacząco różni się od poprzedników tj BKC i BLS ? czy różnice polegają tylko na normie czystości spalin. Pytam, bo w temacie kupna książki obsługi O2 zadałem takie pytanie i nie dostałem odpowiedzi. Książka nie zawiera w spisie silnika BXE. Jeżeli różnice są "kosmetyczne" zdecyduję się na jej kupno.
-
-
Zamieszczone przez szkodaZamieszczone przez andrzej1962Jeżeli różnice są jak do moich potrzeb nieznaczne to ja kupię.
[ Dodano: Wto 08 Mar, 11 20:46 ]
Zamieszczone przez szkodaZamieszczone przez abstinentandrzej1962, a pdf :?:"Denerwowanie się to zemsta na własnym zdrowiu za głupotę innych"
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Biszczua no właśnie, po co kupować coś co jest dostępne za darmo w sieci i do tego jeszcze na legalu
kolega woli mieć pewnie wersję papierową oryginalną - też tak wolę
-
-
Zamieszczone przez abstinentandrzej1962, a do grzebania to instr obsługi jest potrzebna :?:
książka serwisowa owszem, ale to... :|
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez maddenWydaje mi się, że koledze andrzej1962, chodzi o książkę z cyklu "Sam naprawiam"..."Denerwowanie się to zemsta na własnym zdrowiu za głupotę innych"
Komentarz
-
-
w książce SKODA OCTAVIA II Jiri Schwarz masz opisane silniki
Silnik benzynowy 1,4 MPI - 55 kW (BCA)
Silnik benzynowy 1,6 MPI - 75 kW (BGU)
Silnik benzynowy 1,6 FSI - 85 kW (BLF)
Silnik benzynowy 2,0 FSI - 110 kW (BLX, BLR)
Silnik wysokoprężny 1,9 TDI - 77 kW (BJB, BKC)
Silnik wysokoprężny 2,0 TDI PD - 103 kW (BKD)"Denerwowanie się to zemsta na własnym zdrowiu za głupotę innych"
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Biszczuw książce SKODA OCTAVIA II Jiri Schwarz masz opisane silniki
Silnik benzynowy 1,4 MPI - 55 kW (BCA)
Silnik benzynowy 1,6 MPI - 75 kW (BGU)
Silnik benzynowy 1,6 FSI - 85 kW (BLF)
Silnik benzynowy 2,0 FSI - 110 kW (BLX, BLR)
Silnik wysokoprężny 1,9 TDI - 77 kW (BJB, BKC)
Silnik wysokoprężny 2,0 TDI PD - 103 kW (BKD)
Komentarz
-
Komentarz