Scout w serii wychodzi na 225/50R17 dlatego brałem szesnastki z profilem 60, żeby obwód koła był zbliżony
[O1] Ktore swiatla dzienne do O1 po lifcie
Zwiń
X
-
[O1] Ktore swiatla dzienne do O1 po lifcie
Witam, rozgladam sie nad kupnem swiatel dziennych, z tym ze chce zamontowac w kratki zderzaka benyzny. Ktore swiatla beda odpowiednie: proste czy zaokraglone? oraz jakie wybrac tak aby po zalaczeniu sw. pozycyjnych dzienne gasly, a po wlaczeniu dziennych gasly wszystkie inne swiatla pozycyjen i osw. tab. rej. Znalazlem kilka ofert na allegro ale nie wiem jakie wybrac, musza byc tez szczelne i wytrzymale. Czytalem tez ze najlepiej zmienic kratki z benyzny na diesla wtedy mozna lepiej spasowac. Co sadzicie o takich swiatlach:
1
2
lub moze cos innego.
Dzieki za doradzenie
Pozdrawiam
-
-
Jeden temat wystarczyobecnie Mazda 6 GL 2.5 Pb AT
wcześniej O1 1.9 TDI AGR & O2 2.0 TDI BKD
Markizy tarasowe, balkonowe, koszowe, rolety wewnętrzne -> www.x-mark.pl
Komentarz
-
-
kliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6
SKODA OCTAVIA 1.4TSI 122HP CAXA TURBO PROBLEM
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez przemo19811ja też stołem przed takim samym dylematem ale wybrałem philipsy automatycznie się włączając a po włączeniu świateł mijania wyłączają w zestawie jest wszystko co potrzebne to montażu
Komentarz
-
-
Wlasnie chyba te philipsy beda lepsze, z tym ze jak one wygladaja po zamontowaniu w kratki? Ma moze ktos jakies zdjecia ?Z rysunkow widac ze sa proste, chodzi glownie o to aby nie odstawaly za bardzo a byly schowane. Inaczej wyglada sprawa z zaokraglonymi ale jakos nie jestem przekonany do ich trwalosci i wykonania.
Komentarz
-
Komentarz