Witam. Panowie jak zostawiacie auto na gwarancji w aso wyrażacie zgode na jazde próbną? Czy moze sap ma takie procedury. Odstawilem ostatnio auto do lellka to najezdzili mi ponad 50 km.
u mnie jeśli jazda próbna była konieczna bo sam chciałem (w innych przypadkach jak mówiłem nigdy się na to nie godziłem), żeby coś sprawdzili, to nigdy nie była ona dłuższa jak 2-4km - oczywiście w tak krótkim czasie zazwyczaj nie można nic stwierdzić w samochodzie
więc jeżeli zrobili 50km, to albo coś zgłaszałeś co tego wymagało, albo po prostu ktoś sobie tym samochodem pojeździł.
saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Znam blacharza, który zawsze ustala termin odbioru co najmniej kilka dni później niż planuje skończyć robotę i w taki sposób cały czas jeździ nie posiadając własnego auta, ale o takich cudach w ASO nie słyszałem jeszcze
Znam blacharza, który zawsze ustala termin odbioru co najmniej kilka dni później niż planuje skończyć robotę i w taki sposób cały czas jeździ nie posiadając własnego auta, ale o takich cudach w ASO nie słyszałem jeszcze
Jak to bym powiedział Polak potrafi masakra !? Jeśli ktoś ma autko z turbo to takich mechaniorów z daleka omijać bo turbo wiadoma rzecz nie dla idiotów :evil:
Komentarz