[Inne] Krótkie pytanie o felerny sterownik airbag...

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • kruk67
    Classic
    • 2009
    • 20

matrix_pl, a tu cie zaskoczę i Ci powiem że nie moja wina choć mój przód uszkodzony :lol: stałem w korku za autobusem i tu nagle wsteczny i we mnie. :evil:

[ Dodano: Pią 23 Wrz, 11 09:13 ]
    a co do roboty to mojej bratowej brat zajmuję się takimi rzeczami i samą maskę z wyklepaniem szpachlą i malarką wycenił na 500zł
  • Klauzero
    Rider
    • 2008
    • 575

Mowa oczywiście o sterowniku z wadliwej serii 6Q0 909 605... czy błąd pojawia się TYLKO po skanowaniu VAGiem (mam na myśl wersję do 3.11), czy też każdym urządzeniem diagnostycznym (w tym profesjonalnym, ale nie VAS)? Dotyczy to skanowania gdy nie ma zapisanego błędu w sterowniku czy zawsze przy próbie skanowania?

Pytam, bo jest wiele wątków o uwalonych sterownikach, a u mnie błąd pojawił się po praniu tapicerki (tapicer zapomniał odłączyć klemę przed wyjęciem fotela). Wcześniej kontrolka zapaliła się po odłączeniu zegarów i błąd został skasowany w warsztacie przy użyciu urządzenia diagnostycznego, ale nie był to VAS - sterownik nie został uwalony, a auto jest z 2001 roku. Teraz chciałem skasować to VAGiem, przy użyciu niedawno zakupionego kabelka od Viakena, ale mam obawy czy nie uwalę sterownika.
    Mądry Polak po ©kodzie...

Komentarz

• Krzycho-63
      Rider
      • 2007
      • 628
      • Superb II (3T4)
      • ASV 1.9 TDI VP 110 KM

Zamieszczone przez Klauzero
      Teraz chciałem skasować to VAGiem, przy użyciu niedawno zakupionego kabelka od Viakena, ale mam obawy czy nie uwalę sterownika.
      Nie wszystkie sterowniki z tej serii zachowują się jednakowo.Możesz uwalić albo nie-też zależy od interfejsu.Lepiej podjedź na inny sprzęt.
      Skoda Superb II Ambition
      2.0 TDI CR 170 KM

https://www.facebook.com/kjautoelektronika/

Komentarz

Pracuję...