Nadchodzi czas odbioru-Octavia II FL Mint...

Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • arturma28
    Classic
    • 2012
    • 24

Zamieszczone przez sew1981
    Też będę brutalnie szczery i też się nie obraź, ale ten obrazek z Twego avatara mówi sam za siebie i mam wrażenie , że niewłaściwe osoby trochę przejmują stery na naszym forum. Nigdy nie miałem takich przygód z kimkolwiek z władz. Jesteś pierwszym wypadkiem. Nie będę Cię oceniał i nazywał, tak jak Ty to robisz od jakiś "dzieci", bo wyzwiska są właśnie na poziomie dzieci. I to akurat nieadekwatne w tym miejscu.
    I mimo wszystko o coś Cię proszę, bo mi to wszystko "jedzie" ostro, nie problem pokazać twarz chyba.

Wyciągnięte z „FAQ”:
    „Kto może dawać i usuwać ostrzeżenia?
    Ostrzeżenia są wystawiane przez administratora forum. Taką możliwość mogą mieć również inne osoby odpowiedzialne za forum, np. moderatorzy.

Czy jest możliwość reklamacji?
    Jeżeli uważasz, że niesłusznie dostałeś ostrzeżenie zawsze możesz spróbować się odwołać. Prawie na każdym forum jest miejsce gdzie rozmawia się na tematy dotyczące spraw forum.”

Na podstawie tych dwóch fragmentów zamieszczonych w dziale „FAQ” bardzo Cię proszę, abyś mi wskazał kto dał mi zakaz pisania, bo uważam , że było to niesłuszne. Drugi fragment mówi o tym wyraźnie, że „na forum jest miejsce , gdzie rozmawia się na tematy spraw forum”. Więc założyłem delikatny temat na offtopie, za co zamknięto mi usta.
    Niestety, ale patrząc na to wszystko można mieć bardzo mieszane uczucia, kto to zrobił.
    Oczywiście odczekam, ale proponuje ,żebyś wyszedł na człowieka i mi napisał prawdę, a nie milczał, ani zwodził, bo chciałbym polemizować z tą osobą , która to uczyniłą. Do tego mam chyba prawo, a nick „Administracja” milczy , a poza tym nic mi nie mówi personalnie.
  • irka68
    Ambiente
    • 2011
    • 123

Szanowni Koledzy , w zwiazku z tym że na przyszły tydzień mam zaplanowany odbiór mojego auto ma prosbe o nastepujace porady:

- na co zwrócic uwage i czego dopilnować podczas odbioru
    - jakie funkcje ewentualnie "uruchomić" w Octavii ( światła dzienne whalogenach , ryglowanie dzrzwi...

generalnie proszę o wszelkie porady z tym zwiazane

dzieki z góry i pozdrawiam,

Irka

Komentarz

• szkoda
      RS
      S_OCP Member
      • 2005
      • 22543

wszystko to jest na forum opisane w najdrobniejszych szczegółach, poszukaj :idea:
      saport techniczny baj DGW
      była BKD+DSG '05 120kkm
      była BXE '08 190kkm
      no i nie ma :-)

Komentarz

Pracuję...