[O1] Ceny znaczków OCTAVIA i AMBIENTE

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • wojjaco
    Classic
    • 2010
    • 27

wątek do zamknięcia a PAOLO ESCO do wysłania na forum kupuje.dostawczaka.pl :lol: :szeroki_usmiech

jeździłem trochę Doblo i to był koszmar :shock: :roll: ale jak widać co kto lubi :wink: a ja podobno jesten inny bo lubie siedzieć w miarę blisko asfaltu a nie jak na krześle i nie przepadam za bujającymi się okrętami :wink:

Serio to samą koncepcję auta itd rozumiem, ale deska jest khem... niezbyt urodziwa :roll:

Powiedz jak to jest, że przeszkadzało Ci ocierające pokrętło klimy w Bravo a nie przeszkadza Ci taka ściana plastiku przed oczami :?:
  • Edek89
    Ambiente
    • 2009
    • 109

Witam, jestem już załamany i podjąłem decyzje o sprzedaży samochodu. Ostanio ukradziono mi listwy ozdobne z drzwi a teraz jeszcze znaczki obok kierunkowskazów i z tylnej klapy. Postanowiłem, że naprawie, odstawie na strzeżony parking i sprzedaje bo mnie nie stać już na ten samochód Zna ktoś ceny tych znaczków? bo listwy już kupiłem...

Komentarz

• JanuszSz
      RS
      S_OCP Member
      • 2007
      • 2835
      • Superb II combi (3T5)

A potrzebne Ci te znaczki do czegoś? Nawet bez znaczka widać,że to Octavia.
      Jak mi kiedyś z tylnej klapy przy pomocy śrobokręta jakiś sq...iel oberwał wszystkie znaczki,zalutowałem mosiądzem otwory po logo Skody,pomalowałem klapę i nic nie przyklejam.Lepiej żeby nie kusiło.
      Zbilansowana dieta to piwo w obu dłoniach.

Komentarz

• Edek89
        Ambiente
        • 2009
        • 109

No mi niby nie potrzebne, ale jak będę sprzedawał to chyba lepiej jakby były, kupujący chyba na to "lecą" Poobdzierali mi cały samochód już siły do tego nie mam :evil:

Komentarz

• JanuszSz
          RS
          S_OCP Member
          • 2007
          • 2835
          • Superb II combi (3T5)

Kupujący znają realia życia w PL i nie sądzę żeby to był problem,jeśli przy sprzedaży powiesz prawdę o braku oznaczeń.

Komentarz

• Edek89
            Ambiente
            • 2009
            • 109

Bo tam klej został po tych oznaczeniach, jak się go wyczyści to śladu nie będzie?

Komentarz

• kieronte
              Ambiente
              • 2010
              • 121

bez problemu da sie to wyczyscic, nie bedzie zadnego znaku!

. ....Szalony Pastor!

Komentarz

• JanuszSz
                RS
                S_OCP Member
                • 2007
                • 2835
                • Superb II combi (3T5)

Zamieszczone przez Edek89
                Bo tam klej został po tych oznaczeniach, jak się go wyczyści to śladu nie będzie?
                U mnie jak wydarli znaczki,to zostały dziury po narzędziu.Jeśli tylko masz ślady kleju to benzyna ekstrakcyjna,szmatka i nie będzie śladu.

Komentarz

Pracuję...