klakson

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• klakson

abes99, wszedłem i poczytałem ale nie znalazłem informacji co do "planu zajęć" na tym zlocie - możesz podpowiedzieć? trochę pisze w reulaminie co i jak ale nie widzę rozkładu - czy już jest? (Widzę rejestrację, opłaty itd.) daj znać.

klakson

witam
    wkurza mnie mój klakson, po porstu chcę taki ze jak nacisnę to beda mnie słyszec ... co proponujecie?

Komentarz

• Bareq
      Rider
      • 2006
      • 272

wsadz cos wiekszego - proste :P
      Planujesz wakacje w Ustce?
      zobacz -> http://www.wenus.tp1.pl/

Komentarz

Zamieszczone przez Bareq
        wsadz cos wiekszego - proste
        brawo, ale co ...

Komentarz

• Bareq
          Rider
          • 2006
          • 272

poszukaj jakiejs konkretnej "traby" w motoryzacyjnych albo na allegro, byle na 12V bo te z ciezarowek sa na 24V
          Planujesz wakacje w Ustce?
          zobacz -> http://www.wenus.tp1.pl/

Komentarz

• nico21
            RS
            S_OCP Member
            • 2005
            • 2640
            • Volkswagen

lub wybierz sie na giełde motoryzacyjna we wrocławiu, tam na pewno beda jakie tylko zechcesz
            DACAR.team

Komentarz

• Perfee
              Ambiente
              S_OCP Member
              • 2005
              • 179

Nie wiem jaki klakson jest w O1, ale ten w O2 w mojej opinii jest zawodowy. Ciągle go używam :szeroki_usmiech i jestem bardzo zadowolony :diabelski_usmiech
              Perfee
              149 KM / 313 Nm by Masters Tuning

Komentarz

• ===Tomy===
                Rider
                • 2006
                • 552

Zamieszczone przez Perfee
                Nie wiem jaki klakson jest w O1, ale ten w O2 w mojej opinii jest zawodowy. Ciągle go używam :szeroki_usmiech i jestem bardzo zadowolony :diabelski_usmiech
                Co Wy chcecie od klaksonu w O1 ? 2 tygodnie temu jechałem w weselnej kolumnie, około 20 aut. Audi, Mercedesy, Ople i inne cuda ... byłem najgłośniejszy :-))))

IMHO klakson w O1 jest pierwszorzędny.
                Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.
                Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
                Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

Komentarz

• nico21
                  RS
                  S_OCP Member
                  • 2005
                  • 2640
                  • Volkswagen

===Tomy===,moze u Sigma_74, trzeba wymiany bo sie zje... lub wystarczy podregulowac:?: Kazdy klakson ma taka srubke od regulacji
                  DACAR.team

Komentarz

• daneczek76
                    RS
                    S_OCP Member
                    • 2006
                    • 3642
                    • Toyota

juz było na temat klaksonu pare dni temu i tam akurat pisał rafulus jak się nie myle napisłaem że jest śrubka która rególuje jak sie nie myle 6 lub 7
                    a oto ten temat http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=4668

z tego co wiem umnie też było jak w kaszlaku dzwiek a po regulacji lepiej ale napszykład kolega szukał i jest tylko miejsce na śrubke do regulacji a śrubki brak ale ja tego nie widziałem i z doświadczenia wiem że w klaksonach jest i umnie takowa była.
                    [b]SPOT OLSZTYN ostatni piątek miesiąca godz.19.00 parking przed TP SA

Komentarz

Pracuję...