[Inne] Uwaga na żarówki PHILIPS CRYSTAL VISION 4300K H7

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • R@F
    Classic
    • 2012
    • 13

Dla mnie dobry wynik Palikota odzwierciedla tylko jak wielu ludzi w Polsce nie myśli...wystarczyły marne, prowokujące hasełka i mają 10%...

Dla tych którzy piszą że u nas nie jest aż tak źle...proponuję ruszyć tyłek, pojechać gdzieś poza granice i zobaczyć jak faktycznie jest a nie powielać jakieś idiotyczne argumenty...

oczywiście gdybysmy żyli w Somalii było by znacznie gorzej...
  • Janus
    Ambiente
    • 2011
    • 122

Witam, zakupiłem na allegro żarówki PHILIPS CRYSTAL VISION 4300K H7 - ogólnie po paru godzinach użytkowania z żarówek zeszło srebrzenie, dodatkowo na samych żarówkach pojawiły się czarne naloty. Jeżeli chodzi o samo ich świecenie to świeca bardzo ciemno, ciemniej niż 2 letnie zwykłe żarówki. Jednym słowem zwykłe podróby, sprzedawca mija się od odpowiedzialności dając 7 dniową gwarancje rozruchową nie informując w akcji że jest to produkt niepełno wartościowy.

Żarówki to zwykła chińska podróba, niby napisane made in germany ale koło germany to one tylko przejeżdżały i nic poza tym, żarówki nie maja homologacji europejskiej, są bardzo słabej jakości a cena jak za "oryginał", ja odesłałem te żaróweczki i napisałem co o nich myślę itp - pieniążki mi zwrócono, jednak jestem stratny na 2 wysyłkach choć w świetle przepisów sprzedający przez internet powinien mi zwrócić również koszt wysyłki.

Jak byście trafili na taki wynalazek na allegro to nie kupować dziadostwo i tyle.
    Była F2 1.4 TDI 2009.

Komentarz

• krzysiek13
      L&K
      • 2010
      • 1155

Octavia

Komentarz

• Janus
        Ambiente
        • 2011
        • 122

Dział "polecam żarówki" zbytnio nie pasuje do mojego ostrzeżenia.
        Była F2 1.4 TDI 2009.

Komentarz

Pracuję...