a czy Alpine z tej serii grają przyzwoicie?
JEST SLABY
Zwiń
X
-
JEST SLABY
Mam Octavie L&k 1.9tdi 110PS. Czesto jest tak ze od poczatku do konca ciagnie tak samo (slabo) i nie ma takiego przyspieszenia powyzej 2tys/obr. Czytalem juz wszyskie tematy na forum i nie wiem do konca co moze byc. Tez 2 razy zdarzylo mi sie ze w trasie ze stracil moc. no i po odpalenie oczywiscie wszystko OK, jak u wszystkich. I jak postoi dluzej na sloncu to prawie wcale nie chce isc zaraz po odpaleniu. jak troche pojade do juz lepiej. prosze o pomoc.
pozdrawiamspoxic L&K xenon
-
-
spoxic, Na pewno AXR silnik :?: :idea: Bo to sa przeciez w nowych autach od kilku miesiecy dopiero montowane
A Ty pewnie masz AHF-a :twisted: Trzeba podlaczyc pod vaga i tyle, od tego sie zaczyna wrozenie w tych autach, niby smieszne ale latwiej tak, niz worek pieniedzy zostawic u zlotej raczki i nie miec zadnych efektow.
Przeplywomierz byl kontrolowany :?:
Komentarz
-
-
Ok, dzieki. Sprawdze to, a moze wie ktos gdzie sie z tym udac w wielkopolsce?? kto sie na tym zna. A ile moga wziasc za to w ASO?? i jak zrobie to napisze czy pomoglo.
Pozdrawiam
[ Dodano: Pią 30 Cze, 06 22:27 ]
Witam, jestem już po naprawie. Gość wymienił mi cos w turbinie i ciągnie juz super, ale czasami zdarza sie ze idzie do konca na obrotomierzu ale bez kopa. jak juz dostanie kopa to ma go az do zgaszenia. dzieje sie to napoczatku jazdy. Tak jak by przeladowywal turbo, po zgaszeniu i odczekaniu pare sekund nie zawsze jest dobrze. Czy to jeszcze moze byc N75?? pomózcie!! ALE ogólnie gosc cos zrobil i jest lepiej. Widzialem to co wymienil i jest podobne do zdjecia od mastera tzn mieszek. ale wchodzi tam jakis wężyk?? Pozdrawiamspoxic L&K xenon
Komentarz
-
Komentarz