b707, jakie podasz argumenty przemawiajace za zalegalizowaniem prostytucji i likwidacja KRUSu :?:
[O2] Przewidywany czas oczekiwania
Zwiń
X
-
[O2] Przewidywany czas oczekiwania
zamówiłem swoją nową octavię tour (II) 27 lutego (niedziela) i prawie po miesiącu nie dostałem żadnej odpowiedzi od mojego sprzedawcy ( a miałem dostać w ciągu 3 tygodni)
Moje pytanie jest czy myślicie, że dostanę ją przed 1 lipca, bo jedziemy z rodziną na wakacje
Z tego co patrzyłem na forum to widzę duże szanse :shock:
Z góry dzięki za odp. i czekamBartek
-
-
WitamPo
Ja też zamówiłem w Emidzie Ruda Śląska 26.02. i do dzisiaj jeszcze nie mam potwierdzenia produkcji. Kilka razy dzwoniłem ale narazie jeszcze nic nie wiadomo. Podobno wczoraj było spotkanie SAP w fabryce w celu negocjacji zwiekszenia produkcji Toura. Uważam że to jest jakaś paranoja z taki terminami.
Niechcę Cię martwić ale wątpie żebyś odebrał do 1.07 swój samochód.
Pozdrawiam
Rafał
Komentarz
-
-
ja kupowałem soją O2fl w lipcu 2010 i czekałem max 3 tygodnie, była wczesniej niz miałem zapowiedziane ale tez sie martwiliśmy czy otrzymamy aotko przed wyjazdem wakacyjnym. Co do terminów to jest tak że: teraz producenci wycwanili sie i nie produkują zbyt dużo tego bo potem problem pod koniec roku i trza cenę opuszczać itp, a tak to niech klient czeka. zawsze jest jakiś egzemplaz na stanie, najczęściej bogato wypasiony to zawsze od reki kupisz ale widomo-nie to co sie chce. Z tym turem tododatkowo jest tak że dobra cena=duże zainteresowanie modelem i tyle. Możesz je4szcze podzwonić po innych dilerach, może od niego ściągną akurat ta wersję.Witam, jeżdżę skodą octavią 2 FL Mint 1.4 tsi Antracyt, pozdrawiam
Była:
Jest:
1) Octavia 1,4 TSI
jak sobie kupię jeszcze więcej aut to będę miał jeszcze dłuższy podpis
Komentarz
-
-
mój sprzedawca powtarza mi, że będzie połowa/koniec czerwca
ten termin może być ale jednocześnie powiadamia mnie o tym, że czas może się przeciągnąć o cały miesiąc :x
więc jeśli miałbym dostać moje autko pod koniec lipca to będzie lekka przesada to ponad 5 miesięcy
jak kupowałem moją fabię w 2005 roku czekałem 3,5 tygodnia to była obsługa
pomarzyć
[ Dodano: Sro 06 Kwi, 11 18:39 ]
powrót do starego ( ) tematu
dostałem wczoraj wieczorem maila i napisał mi że 22 tydzień produkcja, a w 24 tygodniu odbiór jeśli by tak było to super lecz nie jest pewien na 100 % :twisted: :evil: :cry:Bartek
Komentarz
-
Komentarz