Który schowek masz na myśli, ten na podszybiu, czy ten pod radiem? Jeśli ten na podszybiu, to według etki to jest tylko czarny, a w wersji po FL jest czerń satynowa,więc mogą się różnić.
Mam nadzieję, że pomogłem.
Witam serdecznie wiem że ten temat był poruszany jak to zrobić ,oczywiście nie jest to taka prosta sprawa żeby gołymi rękami wyciągnąć oprawkę wraz z żarówką .Mam taki problem i nie jest on opisany w instrukcji ,pomyślałem sobie że łatwiej będzie i wygodniej wyjąć cały reflektor i pójść sobie z nim do domu i tam powalczyć ,ale nie wiem jak w delikatny sposób odczepić wiązkę kabli kostkę od reflektora nie jest to pokazane w instrukcji ,oczywiście próbowałem to zrobić bez wypinania ale kabelek nie jest taki długi i mam problem w pojedynkę trzymać reflektor i jednocześnie wyciągnąć tą głęboko osadzoną oprawkę wraz z żarówką (kto to wymyślił ) .Proszę o informacje jak odczepić tą kostkę ,na pewno najprościej by było pojechać do serwisu ,no ale z 15żł by chcieli proszę o oświecenie pozdrawiam
Jeśli złącze jest takie same jak w FL to trzeba MOCNO ścisnąć wtyk w miejscu takiej wypustki (zatrzasku) równocześnie ciągnąc wtyk w kierunku od lampy .
Antyfotoradar Valentine1
Harry II Classic+Sirio ML145
na pewno najprościej by było pojechać do serwisu ,no ale z 15żł by chcieli proszę o oświecenie pozdrawiam
mysle, ze duzo wiecej :diabelski_usmiech Najlepiej jest wyjac lampe od strony pasazera - tam jest dłuzyszy kabelek - mniej wiecej lukniesz okiem na wtyczke. Niciskasz palcem takiego cycka i cisniesz go tak jakby do srodka tej wtyczki, a zarazem wtyczke wycigasz
Komentarz