aniam111, A czy noc to jest godzina 17 od listopada do stycznia ?? Bo jak nie, no to ciekawe, bo ja bym chcial cos widziec, a o tej porze jest juz ciemno :diabelski_usmiech
Reklamacja ASO
Zwiń
X
-
Tagi: Brak
-
Reklamacja ASO
Witam,
Jutro mam umówioną wizytę na oględziny foteli ( zgloszona reklamacja) macie jakieś rady jak z nimi rozmawiać jak by zaczeli marudzić ?
-
-
Re: Reklamacja ASO
Normalnie rozmawiać - taka moja rada.Zamieszczone przez ZygalWitam,
Jutro mam umówioną wizytę na oględziny foteli ( zgloszona reklamacja) macie jakieś rady jak z nimi rozmawiać jak by zaczeli marudzić ?
A co z tymi fotelami się dzieje?
Komentarz
-
ASO Wimar Modlińska ( Warszawa )
Boczki foteli trochę się zdeformowały. Kurcze w prawie nowym samochodzie takie rzeczy
Komentarz
-
Ale jak się zdeformowały?Zamieszczone przez ZygalBoczki foteli trochę się zdeformowały. Kurcze w prawie nowym samochodzie takie rzeczy
W prawie nowym samochodzie się co zrobiły? Odkształciły, czy jak?
Komentarz
-
Komentarz
-
Temat był już poruszany http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...hlight=#695881
Też tam naprawiałem 21.03. br. - z twoim to już trzeci. Mam nadzieję, że nie będą zaskoczeni. Weź ze sobą wydruk TPI (temat wyżej) to ci pomoże.
Naprawa trwała cały dzień - za 50 zł dostałem samochód zastępczy (należy wcześniej się z nimi umówić).
Komentarz
-
-
Grzegorz56 a długo czekałeś na naprawę po oględzinach ?
Mi akurat samochód zastępczy nie będzie potrzebny
Komentarz
-
-
Spokojnie już doczytałem. O tej porze człowiek zmęczony po całym dniu pracy i zabawie z 3 latkiem
Komentarz
-
-
-
Nie będą marudzić, oględziny to z 1h - 2h żeby sprawdzili co do wymiany, zamówienie części następna wizyta do 2 tygodni i pewnie z 6h bez auta.
Komentarz
-
masz wieści, że to nie jednostkowy przypadek, jest gwarancja i nowa bryczka i masz to w d...ie. Ma być zrobione jak by z taśmy zjechał.Zamieszczone przez Zygaljak z nimi rozmawiać jak by zaczeli marudzić ?pozdrawiam - Darek
Komentarz
-
"Ma być zrobione jak by z taśmy zjechał" - czyli .... wymieniony fotel na nowy. Potrwa 15 minut a nie 6 h.
Komentarz
Komentarz