Klocki ham. Breck zakup zbiorowy - promocja

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • toomas
    Classic
    • 2012
    • 2

pandzik troszkę czasu już pomykasz swoją "białaską" opiszesz jakie wrażenia z użytkowania, czy silnik Ci spasował?czy auto spełniło Twoje oczekiwania pod względem wyposażenia itd.? Teściowa myśli o czymś podobnym stąd moje zapytanie :roll:

ps. proszę bez komentarzy od przeciwników 1.4 :!: :twisted:
  • rtocki
    Drive
    • 2011
    • 44

Panie i Panowie , otrzymałem właśnie mail'a z Breck'a: jeśli jednorazowo zamówię 15 szt. dowolnych klocków dają naprawdę dobrą cenę np. tylne do 90% O1 i O2 40,- zł brutto, takie jak w linku na dole
    naturalnie Breck to nie jest jakaś górna półka ale solidny średniej klasy producent, oczywiście można zamówić każdy typ wg nr z ich strony www, promocja trwa do 9-tego wię c jeśli się znajdzie 14 (jeden tył biorę dla siebie) lub więcej chętnych to mogę zamawiać. Oczywiście jeśli znajdziecie na ich stronie dowolne klocki (nie tylko VAG!) to podajcie nr a podam cenę w promocji.
    p.s. nie wiem czy w dobrym dziale napisałem, jeśli nie to proszę adminów o odpowiednie przeniesienie

Komentarz

• JanuszSz
      RS
      S_OCP Member
      • 2007
      • 2835
      • Superb II combi (3T5)

Jestem zainteresowany kompletem do O1 tył. Tarcza 232 mm,czyli standart.
      Zbilansowana dieta to piwo w obu dłoniach.

Komentarz

• rtocki
        Drive
        • 2011
        • 44

tak tył to te za 40,-
        zresztą w większości O2 też:
        http://www.breck.pl/klocek.php?marka...&model=Octavia II&typ=1.6 FSI 16V&KWKM=85/115&p=0&rokProdukcji=06/04 -&system=Luc&wva=20961&lumag=20961 10 704 00&grubosc=17,2&foto=ADC 20961 P02.jpg&wymiar=87 x 52,8 x 17,2&tarcza=S&sensor=Bez czujnika&lang=Pl
        kurde nie wiem dlaczego nie podświetla całego linka ale w "forumach" to nie jestem mocny...

Komentarz

• Zientek
          Drive
          • 2011
          • 55

powiem ci tyle ze ostatnio <2 tyg. temu> robilem komplet tarcze i klocki przód i tył i za cześci Jurida zaplacilem 620 PLN

wg mnie to jest promocja :P

Komentarz

• xplo
            Ambiente
            • 2010
            • 221

Z tyłu mam brecki i chwale, ale z przodu (też breck) i mi piszczą ops:

Komentarz

• rtocki
              Drive
              • 2011
              • 44

taka mała podpowiedź (żeby nie było że się wymądrzam) przy zakładaniu klocków, używacie specjalnego "smarowidła" ? (Ate, Liqui Moly i pewnie inni) do prowadnic i klocków - OCZYWIŚCIE OD STRONY ZACISKU :-)
              p.s. smar LM jest w saszetkach, wystarcza tak na dwa razy i kosztuje parę zł, Ate tylko w dużej tubce i już kilkadziesiąt

Komentarz

• xplo
                Ambiente
                • 2010
                • 221

Były smarowane, ale temat nie od tego swoją drogą mi to nie przeszkadza. Koniec offtopa.

Komentarz

• rtocki
                  Drive
                  • 2011
                  • 44

jeszcze 8 kompletów i się łapiemy w tym tygodniu na promocję

Komentarz

Pracuję...