krystian634, no o niebo lepiej, a miech lewara to masz perforowany? Bo jak nie to Ci podpowiedziałem kolejnego moda :diabelski_usmiech
[O2] Blokada skrzyni biegów a kierownica powietrza
Zwiń
X
-
Tagi: Brak
-
[O2] Blokada skrzyni biegów a kierownica powietrza
Chciałbym się dowiedzieć od kogoś kto sam montował sobie blokadę skrzyni biegów np. DIPOL lub NIEDŹWIEDŹ-LOCK miał jakieś problemy z mocowaniem przez kierownicę powietrza w konsoli środkowej?
Trzeba ściągać kierownice czy można blokadę zamontować na kierownicy ?
Bardzo chętnie zobaczyłbym zdjęcie zamontowanej blokady."Denerwowanie się to zemsta na własnym zdrowiu za głupotę innych"
-
nie ma problemów z montażem, rozbierasz troche tunelu i wszystko ładnie pasuje. samemu to tak 2-3 h robotki.
Komentarz
-
co kryje się pod określeniem "rozbierasz troche tunelu" tzn. co? ściągam tunel wewnętrzny czy wystarczy odciągnięcie na bok trochę boczków trzymających tunel ?"Denerwowanie się to zemsta na własnym zdrowiu za głupotę innych"
Komentarz
-
ściągasz tunelZamieszczone przez Biszczuściągam tunel wewnętrzny czy wystarczy odciągnięcie na bok trochę boczków trzymających tunel ?O rany - jedna siódma życia to poniedziałek
Komentarz
-
mam bear - locka, przy montażu należy zgodnie z instrukcją producenta podgrzać kierownicę powietrza i ją lekko podgiąć
:diabelski_usmiech
"Uczciwy człowiek szuka prawdy, kłamca jest patologicznie wszechwiedzący"
Komentarz
-
jeżeli masz troche pojecia o mechanice to napewno sobie poradzisz, jezeli jestem laikiem w tym temacie to nie bierz sie sam za to . Troche trzeba tam pogrzebać.
Komentarz
-
Myślę, że przy odrobinach trudności dałbym radę. Masz u siebie założoną blokadę i mozesz cyknąć zdjęcie?Zamieszczone przez czyzyk64jeżeli masz troche pojecia o mechanice to napewno sobie poradzisz, jezeli jestem laikiem w tym temacie to nie bierz sie sam za to . Troche trzeba tam pogrzebać.
Podgrzać czym? jak?Zamieszczone przez keraj998mam bear - locka, przy montażu należy zgodnie z instrukcją producenta podgrzać kierownicę powietrza i ją lekko podgiąć
:diabelski_usmiech
"Denerwowanie się to zemsta na własnym zdrowiu za głupotę innych"
Komentarz
-
Komentarz