[O2] O2FL-naprawa blacharska -W-wa

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Marek Łętowski
    Classic
    • 2010
    • 7

haragon, dwaoka, wszystko sie zgadza.

tylko jedno przeoczyliscie

wszystkie objawy (tzn, glosniejsza praca, i nizsza temp - jeszcze wtedy bylo cieplo wiec roznice byly mniejsze) zaczely sie w dniu wymiany oleju.

olej pochodzi od kolegi z forum wiec jest pewny. przy wymianie stalem obok mechanika i sobie gadalismy o silniku , wiec nie zalal mi byle czym
  • pascal
    Rider
    • 2009
    • 510
    • CAXA 1.4 TSI 122 KM

Cześć wszystkim.. Czytam sobie tematy dotyczące napraw blacharskich i po użyciu szukajki na moje oko wychodzi ze są nieco zdezaktualizowane(w sensie czasowym). co obecnie ktoś mógłby polecic w W-wie lub okolicach żeby naprawić szkodę. dzis na parkingu pod blokiem pan z busa nieco uszkodził mi samochód. oświadczenie napisał, szkodę zgłosiłem z OC sprawcy (ubezp w HDI) i teraz zastanawiam się gdzie robić. mam tylko wiedzę na temat ASO w Zakręcie- wg mnie "nie za bardzo" auto wygląda tak
    Załączone pliki

Komentarz

• rakieta77
      Classic
      • 2010
      • 23

ja robiłem mniejszą szkodę w Pol Mot Auto na Sokratesa.
      Lakier położyli ok tylko uszczelki od szyby w tylnych drzwiach czymś poprzebijali :shock:

Komentarz

• leff
        Elegance
        • 2004
        • 862

jak na gwarancji to Auto-Blak Wloscianska
        jak bez gwarancji to Zbigniew Zawadzki, 7229390, Zielonki Parcela, za Starymi Babicami - powolac sie na Piotrka Lewickiego

czlowiek na ziemi jest tylko sekunde, nie zmieni nic a zostawi burdel

Komentarz

• pascal
          Rider
          • 2009
          • 510
          • CAXA 1.4 TSI 122 KM

dzieki Panowie, jeszcze jakies sugestie ? (auto na gwarancji)

Komentarz

• Ayu
            RS
            • 2009
            • 4154

pascal, zgłoś się do kolegi pskosz, jeśli jednak będziesz to robił a ASO polecam Pol MOt na Gruchacza, mamy tam 15% zniżki na hasło OCP na części i serwis więc przy takiej robocie pewnie też dobrze się dogadasz, poza tym robili przedliftowe dwie O2 u mnie w firmie i obyło się bez żadnych problemów.

Edit - śpię jeszcze - jak auto na gwarancji to IMO tak jak napisałem. Poza tym logistycznie masz blisko.

Komentarz

• wicher12
              Ambiente
              • 2008
              • 193

mogę polecić AUTO-BLAK Włościańska

Komentarz

Pracuję...