Audio

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • marko99999
    Classic
    • 2012
    • 2
    • Octavia II (1Z3)
    • BXE 1.9 TDI PD 105 KM

Audio

a co to będzie, jak i nasi reprezentanci społeczeństwa zapragną wkońcu wejść do strefy euro? Zaokrąglą w górę czy w dół? :lol:
  • trafo
    Classic
    • 2011
    • 10

Audio

Jestem początkujący i mam pytania odnośnie radia w Octavi. Posiadam Octavie II 1.6TDI i radio SWING. Czy warto jest wymienić głośniki na bardziej profesionalne niż te montowane standardowo?Czy ktoś już to robił i czy słychać różnicę. Poza tym chciałem zamontować urządzenie MDI do emulacji IPoda. Wiem ,że samemu to ciężko zrobić, a nie chcę samemu psuć nowego auta. Czy ma ktoś jakąś firmę zajmującą się tego typu rzeczami-> godna polecenia. Najlepiej w Poznaniu i okolicach. Może być również w Pile i okolicach. Dziękuję za informacje. Przepraszam, bo pewnie był już podobny temat, ale jestem nowy na forum, a znalezienie czego nie jest rzeczą prostą w "otchłani" forum...

Komentarz

• baca10
      RS
      • 2009
      • 6225

trafo, od tego jest inny dział.
      IMO ja mam Swinga i nie zamierzam wymieniać głośników

Komentarz

• Ayu
        RS
        • 2009
        • 4154

trafo, wbrew pozorom jest proste. Ale ad rem, sam stoję przed wymianą głośników, jeśli włożysz same głośniki efekt będzie ciut lepszy ale be wygłuszenia drzwi nie obejdzie się jeśli chcesz mieć znaczną poprawę dźwięku.
        MDI - też w dziale "Sound & Multimedia" jest info.

Komentarz

Pracuję...