Maru 123, ja się zastanawiam, czy (skoro całe sterowanie wentylacją jest "elektroniczne" bez żadnych linek) tu nie wystarczy sama zmiana panela z pokrętłami na "klimatronik" i ewentualnie dołożenie jakiegoś czujnika temperatury...
Listwa na okna
Zwiń
X
-
Listwa na okna
Co myślicie o tym, żeby taką listwe założyć do Skody O2 ??
Link: http://allegro.pl/listwa-listwy-chro...537948985.htmlMike
-
-
michal_octavia, kupa z włosemkliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6
SKODA OCTAVIA 1.4TSI 122HP CAXA TURBO PROBLEM
Komentarz
-
-
A ja myślę że z tymi listwami z aukcji, bo high line miały też listwy na drzwiach z chromami.
Ale szału nie ma..
Jeżeli moja odpowiedź okazała się pomocna, wciśnij "Pomógł" k
Polecam Szybkie pożyczki Rzeszów oraz Tanie ubezpieczenia OC Rzeszów
Komentarz
-
-
krzysiek13,.
Jeżeli moja odpowiedź okazała się pomocna, wciśnij "Pomógł" k
Polecam Szybkie pożyczki Rzeszów oraz Tanie ubezpieczenia OC Rzeszów
Komentarz
-
-
michal_octavia, te listwy ze zdjęć nie mają nic wspólnego z tymi, które sprzedają :szeroki_usmiech
Jaki masz kolor samochodu? Niektórym może się to podobać i może wyjść ciekawie :szeroki_usmiech gorzej, jak ten "chrom" zacznie odłazić, zmyć dokładnie taśmę dwustronną to nie tak hop siup :diabelski_usmiech
Komentarz
-
-
za allegro też podziękujkliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6
SKODA OCTAVIA 1.4TSI 122HP CAXA TURBO PROBLEM
Komentarz
-
Komentarz