ja tez nie weim czy na baseny bede wstanie pojechac po poiatkowej imrezke zapoznawczej :P I chyba nie tylko ja Jakby co to mozna sie na spacer wybrac
Ksenony - warto?
Zwiń
X
-
Re: Ksenony - warto?
Zamieszczone przez buzisylwekMyślę, że troche drogo jak bez żarówek??była mocna Octa, a jest konik
Greckie Delikatesy
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez daneczek76podielam zdanie drogo!
Pozdrawiam,
Bartekbyła mocna Octa, a jest konik
Greckie Delikatesy
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez buzisylwekhttp://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=109592270A6 Avant 1.9 TDI AVG - przedlift
AR 156 SW 1.9 JTD 16V - półlift
O1 Combi 1.6 MPI BFQ - polift
-------------------------------------------------
Dysponuję kasownikiem do poduszek VAG
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez buzisylwekgdzie widziałeś za tyle nowe lampy?
W dokumentach kosztorysowych naprawy (zestawienie części do wymiany). Podejrzewam że to cena hurtowa nieosiągalna dla indywidualnego kupca. Podaję ją dla orientacji ile warta jest taka lampa (i to do OII).Hokus-Pokus i dwumasa
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez VoldemortZamieszczone przez buzisylwekgdzie widziałeś za tyle nowe lampy?
W dokumentach kosztorysowych naprawy (zestawienie części do wymiany). Podejrzewam że to cena hurtowa nieosiągalna dla indywidualnego kupca. Podaję ją dla orientacji ile warta jest taka lampa (i to do OII).była mocna Octa, a jest konik
Greckie Delikatesy
Komentarz
-
-
jak juz buzisylwek rozpoczal watek to sie podlacze :-)
Lubie dobrze widziec w nocy, seryjne swiatla nie sa, zle ale wiadomo jak to na naszych drogach bywa, jezdzilem wieloma autami, ale zadne z nich nie mialo ksenonow lub nie mialem okazji ich uzyc, wiec nie wiem jak to dziala.
Spytam wprost czy ksenony "duza daja"?:: O1 AXR Kombi
Komentarz
-
-
Re: Ksenony - warto?
Zamieszczone przez buzisylwekJak myslicie? Warto za taką cene kupić te lampy?
1. Bez żarówek.
2. Bez przetwornic.
3. Te same lampy widziałem już na Allegro jakieś pół roku temu.
4. Klejone uchwyty więc z auta, które miało dzwona.
5. Drogo.
6. Odpuść.Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.
Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Komentarz
-
Komentarz