Problem ze skrzynia biegow w Octavi II

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • jordan87
    Classic
    • 2012
    • 9

Zamieszczone przez shok
    Raczej nie ma co panikować , mogło go trochę odparować i dobrze się odpowietrzyć . Prawdę Ci powie kolejne 10 miesięcy
    no nie panikuję
    No to nabędę G12 i dolewka. I w takim razie przez kolejne 10 miesięcy powinno ani drgnąć :lol:
    A czym się różni G12 od G12+ ?
  • zygizz
    Classic
    • 2011
    • 1

Witam, mam problem, w mojej oktavi w wyniku wypadku pekl uchwyt mocowania skrzyni biegów, szukalem na allegro skrzyni lecz mam z tym roblem poniewaz jest bardzo duzo oznaczen i wersji tych skrzyni.
    Stad mam teraz pytanie jaki symbol mzoe posiadac moja skrzynia biegow?? Samochod to Octavia II 1.6 benzyna
    Na skrzyni znalazlem jakeis oznaczenia:
    CZ XX1
    02T 301 103K
    na alklego znalazlem skrzynie o numerze 02T 301 103k i jest do fabi 1.2, a watpie zeby w 1.6 i 1.2 montowali ta sama skrzynie, wiec musze chyba posuzkac innego symbolu na skrzyni.

Komentarz

• piori
      Ambiente
      • 2010
      • 116

zygizz, na wlepce w bagażniku masz na pewno podany symbol skrzyni, zazwyczaj to trzy znaki. Wtedy dla pewności będziesz mógł poszukać tego samego oznaczenia na skrzyni. Powinno to wyglądać podobnie, jak w VW, czyli może pomóc ta ściąga:

Rozumiem, że pęknięty uchwyt to jeden odlew z obudową a nie odkręcany element i dlatego szukasz całej skrzyni?

Komentarz

Pracuję...