vag 5035

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • grzesieks8
    Classic
    • 2011
    • 30

vag 5035

Zamieszczone przez pawel87
    loguje sie po raz pierwszy i od razu member pisze o problemie bo już znam zasady ale się w nie nie bawie bo już miałem długo konto na tym portalu więc to ty nie bądz chłopcze arogancki a kolegom dziękuje za podpowiedż
    Skoro znasz zasady, to dobrze jest się do nich zastosować.
    Bardzo się staramy, żeby łatwiej się połapać na naszym skromnym, aczkolwiek dość licznym FORUM :szeroki_usmiech
  • danielosy
    Rider
    • 2010
    • 269
    • Octavia I (1U2)
    • BFQ 1.6 MPI 102 KM

vag 5035

witam mam vag 5035 i pytanie jak zrobi kod gotowosci w skodzie octawce 2008?w skodzie gadaja ze jak cos ie pasi to trzeba sprawdzic tym kodem ale nie wiem jak???jest jakas instrukcja szukam w google i nie ma nic
    moja czarna perla
    http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=980275#980275

Komentarz

• jacog
      Rider
      • 2008
      • 420
      • Felicia I (6U1)

W skodzie tak gadaja bo tak mowi ELSA (ich instrukcja napraw). Generalnie chodzi o to aby auto przeprowadziło wszystkie testy OBD. Niestety opisu nie mam przy sobie (widzialem go tylko w elsie). Mozesz sobie je darowac. Jak coś jest nie tak to i tak wywali po pewnym czasie checka na desce a w przypadku ASO musze być pewni, że wypuszczają sprawne auto wiec wymuszają wykonanie testow. Ogolnie: wykonanie testu gotowości w niczym ci nie pomoże.

Komentarz

Pracuję...