intercoler

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• intercoler

szkoda, proponuję poczytac trochę o propagacji fal radiowych...... zresztą o gustach sie nie dyskutuje, ale technika i fizyka rządzi sie swoimi prawami i tego żadne lobby nie zmieni.

Chcesz miec dobrze zrobione CB ? Musisz wiercić dziurę w odpowiednim miejscu na dachu...

Wystarczy wziąć do łąpki miernik dwu wskazówkowy i reszta jak na dłoni. Poza tym resztę radzę doczytac na ogólnodostępnych forach poświęcownych CB -radiu oraz zagadnieniom propagacji fal radiowych tudzież pokrewnym tematom :wink:

Zamieszczone przez szkoda
    ze nie widac, ze masz CB, to IMO wlasnie podstawowa wada takiego rozwiazania w trasie
    A niby to jaka ?

Twoja wiedza nie probujesz pojac podstawowej zasady CB w aucie... NIE ZASIEG SIE LICZY LECZ KONTAKT

intercoler

witam
    ale miałem jazdę..
    jade wzoraj do domku sobie grzecznie i stanołem na światła, z boczku staneła ładna laseczka, dając do zrozumieniam że ogień ze skrzyzowania .. i wicie co ...jej smiech było słychac z daleka, ja w palnik a tu bym, świst i dupa, zero mocy....
    załamka...
    mysle pewniezas cos w niej padło, oczywiście wkurzony, jade do ASO, bo to jedyny serwis we Wrocku czynny do 22.00
    i oc sieokazało że...
    panowie z ASO jak w grudniu zakładali nowy intercoler to nie założyli obejmy na intercolerze i spadł przewód ... i wywaloło powietrze na zewnątrz....
    porazka ale zrobili za free...
    ciekawe co teraz wyskoczy...

Komentarz

• daneczek76
      RS
      S_OCP Member
      • 2006
      • 3642
      • Toyota

no nieżle znowu dali dupy ale cóż takie życie byłeś w Gall ICM bo oni do 22.00 są otwarci? tam paru kolegów z Motorpolu odeszło do nich niektórzy coś tam umią ale wiesz jak jest trzeba stać przy aucie. Pozdrawiam
      [b]SPOT OLSZTYN ostatni piątek miesiąca godz.19.00 parking przed TP SA

Komentarz

tak byłem w Gallu, ale auto wcześniej było serwisowawe w SKodexie w lesznie, z tamtąd kupiłem i tam dali dupy ....
        a to fakt, ja tam i tak większośc rzeczy robie w Jetroniku albo na Miedzyrzeckiej a tam pojechałem bo nikt inny nie miał juz czynne

Komentarz

Pracuję...