którez radyjek zamontować aby mieć blutacza w Octavia 2 Tour
ja potrzebuje tylko radio , mp3 , i blutacza pod komórke
oczywiście aby wyszło najtaniej :|
Widziałem w Biedronce radia spełniające ww. kryteria za 150 zł .....
Tak na poważnie z odpowiednią ramką podejdzie wszystko na 1 czy 2DIN, tylko że najładniej to nie będzie wyglądać. Pamiętaj o + stałym, by się stacje nie kasowały.
Zamieszczone przez r2_r
A jeszcze jedno maleńkie pytanko - czy można "hot plug" czy też przed podłączeniem radia powinno się odłączyć akumulator i czym to grozi?
Wg mnie nie trzeba aku odłączać. Nawiasem mówiąc, u mnie na klemach jest jakby plomba - warstewka lakieru, która pęka gdy się je ściąga. Widać wówczas, że ktoś odłączał aku.
Biszczu, nikt Ci na forum nie powie zapewne czy ma doświadczenia z tego typu urządzeniami, bo akurat do tej części forum możesz zaglądać bez logowania.
Biszczu, nikt Ci na forum nie powie zapewne czy ma doświadczenia z tego typu urządzeniami, bo akurat do tej części forum możesz zaglądać bez logowania.
nie chodzi mi o to gdzie i jak umieszczać, ale dzięki za odpowiedź
Zagłuszenie polega nie na zagłuszeniu sygnału GPS tylko sygnału GSM, którym dane z lokalizacją są wysyłane do właściciela. A ten sygnał bardzo łatwo i tanio zagłuszyć.
Zagłuszenie polega nie na zagłuszeniu sygnału GPS tylko sygnału GSM, którym dane z lokalizacją są wysyłane do właściciela. A ten sygnał bardzo łatwo i tanio zagłuszyć.
Żeby się przekonać jak łatwo i tanio wystarczy przejrzeć aukcje serwisu all...o lub ogłoszenia w comiesięcznym dodatku do magazynu Au.. Św...
Dobre AC i śpisz spokojniej. Nikt i nic nie da Ci 100% gwarancji.
mam GPSy w samochodach służbowych i spore doświadczenie
Zwykły GPS ma tylko informacje gdzie jest samochód (w firmówkach paliwo, prędkość, obroty itp) i nie bardzo sobie radzi z parkingami podziemnymi, brakiem zasięgu GSM. oczywiście jest pamięć ale to nie pomoże jak ukradną.
W przypadku drugiego tzw z ochrona z parasolem sprawa jest troszeczkę inna. Kazdy zanik sygnału, błąd w napięciu lub zwarcie ma natychmiastowy skutek na centrali i dzwonią do osoby upoważnionej lub właściciela pojazdu. W umowie maja kilka minut na reakcje. Ponadto bezpośredni kontakt z Policja.
Jest sporo firm na rynku i trzeba dobrze się dobrze zastanowić.
Mam firmę powiązana z systemami dla dla wojska ale to chyba nie reguła.
Czy warto zainwestować prawie 1500 pln w instalacje i około 90 pln miesięcznie za abonament to juz kwestia kieszeni, dodatkowych kosztów itp.
Nabytek w 04.2010 r czyli 2,0 TDI.
Po drodze Verso 2,0 D4D, Auris 1,6 Velmatec
A teraz jest 1,4 TSI z 2012
Komentarz