Wersja Business z 2005 roku Octavii I

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • ametyst1973
    Drive
    • 2012
    • 42

Wiesz,samochód mam od nie dawna. Nie wiem,co to jest tryb nocny? Z tego co widzę,to pod lusterkiem jest taki języczek, jak u większości aut. Jak go się da w dół to lustro przestawia się w dół i na odwrót. Kurka dziwna sprawa
  • aro333
    Ambiente
    • 2011
    • 167
    • Octavia III (5E3)
    • CHPA 1.4 TSI 140 KM

Mam parę pytań, w temacie Skody jestem zielony. Trafia mi sie takowy egzemplarz do kupienia z a 28 tysi. Nie widzialem tego na oczy , żona przeczytała ogloszenie w szybie samochodu . Po krótkim telefonie do wlasciciela dowiedzialem sie , że jest to model Business z 2005 roku , z klimatyzacją automatyczną , na alufelgach w wersji hatback z silnikiem 1,9 TDI 90 KM. No i tutaj mam wlasnie pytanko - czy w roku 2005 montowano jeszcze w ten model silnik 1,9 o mocy 90KM? W necie wyczytałem, że ten silnik był montowany do 2004 roku. Jak to z tym jest?
    Wlasciciel auta jest podobno pierwszym wlascicielem, obecnie auto ma nabiegane niby 115kkm , przy 105kkm zmiana byla rozrządu.Podobno serwisowany systematycznie w ASO. Czego mogę się spodziewać podczas naocznych oględzin? Gdzie mogę znalezc specyfikację modelu Business z roku 2005 w Oktavii I? Co ta wersja wyposarzenia posiada jeszcze?
    Dzieki z góry za odpowiedz.

Komentarz

na forum kojarze tylko jedna Octavie w wersji Business, gorzej bo nie pamietam nicka kolegi. Moze ktos inny pamieta i pomoze.

Komentarz

• krzysiek13
        L&K
        • 2010
        • 1155

kurcze, wystarczy w szukajkę wpisać słowo business i proszę:

a tu temat o autach z ogłoszeń:
        Octavia

Komentarz

• Tony065
          RS
          • 2009
          • 2487
          • Octavia I (1U2)
          • ARX 1.8 20VT 150 KM

hmmm... wersja Business... i jeszcze pewnie biały :?: idealny dla przedstawiciela handlowego :wink:
          jak możesz skontaktować się z właścicielem, to niech poda Ci dokładnie co jest na naklejce w książce serwisowej, chodzi o tą całą listę kodów wyposażenia typu EOA, 1DO itd. wpisz to wszystko na tej stronie http://igorweb.org/equidec/Default.aspx i masz czarno na białym co to ma w sobie.
          Black Pearl, Elegance & RS LOOK
          @ by Tune-up Gdańsk
          TDI VP++ i jeszcze rośnie
          Antek

Komentarz

• aro333
            Ambiente
            • 2011
            • 167
            • Octavia III (5E3)
            • CHPA 1.4 TSI 140 KM

Ooo dzieki. A kolor jej wlasnie nie jest biały tylko beżowy metalik. Wlascicielem jest chyba jakiś gośc kolo 60 tak z glosu by wynikalo.; No nic będę lukal we wtorek na tego sprzęta, gdyż wtedy zawita on do Siedlec. Tak na stale mieszka w wawce.

Komentarz

• Phocus
              Classic
              • 2010
              • 26

Witam. Co do tego silnika to zapewniam ciebie ze montowali 90konne w 2005 roku. Jestem posiadaczem takiej i jestem super zadowolony... 210ttk i poza serwisem tylko paliwko.
              Pozdrawiam

Komentarz

• jacog
                Rider
                • 2008
                • 420
                • Felicia I (6U1)

Tez mam wersje Business, przypuszczalnie w standardzie był też autoalarm z syreną ale bez czujników ultradzwiekowych (wątpie, że ktoś to zakupił jako opcje bo zwykle wtedy ASO pchało swój autoalarm). Wielkie oczy robie jak czytam w poscie klekocixa o ogrzewanych dyszach spryskiwaczy i podłokietniku z tyłu (jaja by były jakby sie okazało, że przez rok tego nie zauważyłem).

Komentarz

Pracuję...