Nawet teraz w lecie mi się przydała jak mi pod firmą przylepili ciężko zrywalną naklejkę :diabelski_usmiech
Karnego kutasa :terefere
Nie taki znak "Zakaz Parkowania" i podpis auto niewłaściwie zaparkowane czy coś w ten deseń. Mamy w firmie takiego ciecia jebniętego co niby pilnuje parkingu i czasem mu się coś ujebie, że źle auto stoi i lepi :evil:
Ale do takich naklejek i tak jest najlepsza taka skrobaczka do lakieru z szyb z Castoramy :diabelski_usmiech
mam pytanie moze ktos z Was sie orientuje jak wyglada sytuacja na drodze od granicy (Slubice) przez A4 do Lublina
Przy granicy podobno sa dalej budowy, wiec sie zastanawiam jak jechac...czy pchac sie na A4 czy moze "dolem" jechac dalem w navi i pokazal mi 15.40 malo prawdopodobne by tak sie udalo znajac zycie to przez sama Polske zajdzie mi okolo 12 godzin....
jesli macie jakies wskazowki to chetnie z kazystam
Pozdrawiam
Ostatnio (Luty) jechałem z Zamość- Gorzów Wielkopolski, Gorzów- Zamość i leciałem Lublin, Radom, i do Strykowa by wskoczyć na A2, Ogólnie nie było tragedii, po autostradzie jechało się elegancko żadnych remontów. Ale faktycznie na wlocie na autostradę od strony Gorzowa było małe zatwardzenie, ale dosłownie 20minut. Jeśli chodzi o dół to do Krakowa pewnie będzie spoko, ale od Krakowa do Lublina to przeje.... "Polska B"
Kolego likoss trasa wygląda następująco:
Słubice-Rzepin- Świebodzin (spokojnie dasz radę przejechać choć ruch jest duży). Potem jedziesz od Świebodzina na Trzciel i Nowy Tomyśl a tam na A2 (droga od Świebodzina jest lepsza i spokojnie przejedziesz do A2). Potem A2 do samego końca !!! Nie skręcaj na Łódż w żadnym wypadku bo wcześniej jest zjazd..wal do samego końca A2 potem na Brzeziny (trochę słabawa droga) i (nie pchaj się na Tomaszów Mazowiecki bo tam droga jest w remocie...stracisz dużo czasu) potem na Rawę Mazowiecką a dalej na Grójec - Białobrzegi -Radom- Puławy - Lublin (prosta trasa).
Wiem bo osobiście jechałem tą trasą jakieś 4 tygodnie temu. :P To najszybsza trasa.
Ew możesz jechać A4 na południu Polski...ale stracisz dużo czasu i zrobisz o wiele więcej km...
PW - OFF. Nie mam czasu na odpisywanie... sorryyyy
cześć. popieram przedmówcę. nie pchaj się na łódź, bo i owszem, można by śmignąć prosto przez piotrków na radom, ale cała "gierkówka" /zdaje się trasa nr 8/ w okolicy piotrków-tomaszów jest w remoncie i ciągle coś zmieniają /objazdy itd/. może być niemiła niespodzianka. jedź do A2, potem od strykowa na grójec-radom-lublin. będzie dobrze.
Black Pearl, Elegance & RS LOOK
@ by Tune-up Gdańsk
TDI VP++ i jeszcze rośnie
Antek
dzieki chlopaki
wyjazd mam w Wielka Niedziele gdybyscie cos jeszcze mieli piszcie smilo...co do Lodzi to faktycznie Ntragedia przez to miasto jezdzic ( bez urazy Lodzianie )...
Komentarz