Zarowka konsoli srodkowej w OI

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • AdamGd
    Classic
    • 2006
    • 14

01. LEC - 2 szt - 100 zł
    02. Nexus6 - 2 szt. - 100 zł
    03. djczas - 2 szt - 100 zł
    04. Nastar - 1 szt. - 50 zł
    05. MisiekWAW - 2szt - 100zł
    06. victopk - 2 szt - 100 zł
    07. QBA - 2 szt - 100zł
    08.Arek- 2szt -100
    09. szkoda - 2 szt - 100 zł
    10.Jabar1975 - 1szt - 50zl
    11.Highspeed - 1 szt - 50 zł
    12.Axpol-2 szt-100
    13.Markowski - 1szt - 50zł
    14. Jackal - 2szt - 100 PLN
    15. MiKruS - 1szt - 50 PLN
    16. Samiec - 1szt - 50zł
    17. DobryGrzesWawa - 1szt - 50zł
    18. BioBogon - 2szt - 100z
    19. Staszek20VT - 2 szt. - 100 PLN
    20. grzegorz - 1 szt. - 50 zł
    21. hEllo) - 1 szt. - 50 zł
    22. jachu - 2 szt - 100 zł
  • the_maniek
    Ambiente
    • 2006
    • 177

Jak mozna wymienic zaroweczke w konsoli srodkowej :?: ... zdjalem juz wiekszosc elementow ale zarowka nie chce za cholere wyjsc (pewnie zle sie do tego zabieram). A moze trzeba jeszcze cos zdjac? Zamieszczam zdjecie (sory za jakosc ale robilem telefonem).

Dzienx za pomoc! :diabelski_usmiech
    Żaden wiatr nie jest dobry dla okrętu, który nie zna portu swego przeznaczenia.

Komentarz

• nico21
      RS
      S_OCP Member
      • 2005
      • 2640
      • Volkswagen

the_maniek, no ładnie juz rozebrałes ta konsole, czasami wystarczy ze wyjmie sie tylko srodkowe pokretło.
      Żaróweczka jest wciskana wiec trzeba ja wyciagnac ciagnac do siebie. zasami sie ona podczas wyciagania zgniecie, ale jak masz juz tak rozebrana konsole to nawet jak sie zgniecie to nie bedzie problem

Daj znac czy wyjałes
      DACAR.team

Komentarz

• the_maniek
        Ambiente
        • 2006
        • 177

Dzieki... nie wiedzialem czy sie ja ciagnie czy jakos wykreca... probowalem ale nie chcialem niczego zchrzanic... dam znac za pare dnia bo narazie nie mam czasu aby sie moja czeszka zajac. Jeszcze raz dzieki :szeroki_usmiech

Komentarz

• Arti23
          Elegance
          S_OCP Member
          • 2005
          • 892
          • Superb II combi (3T5)
          • CFGB 2.0 TDI CR RS 170 KM

tak na marginesie to może ktoś wie o co chodzi: zgasło mi całe podświetlenie od pokręteł ogrzewania, reg. dmuchawy, włącznika klimy (jak się ją włączy to poświetla się na biało) i obiegu zmkniętego pow. :?:
          Skoda Octavia II Combi 2.0 TDI BKD DSG (172/395) by R-Motors-klik

Komentarz

• the_maniek
            Ambiente
            • 2006
            • 177

Jesli chodzi o nieswiecenie sie pokretel od regulacji dmuchawy, ogrzewania i regulacji wylotu powietrza (czy jak to tam nazwac) to odpowiedzialna jest wlasnie tam mala zaroweczka na zdjeciu powyzej. Natomiast dziwne ze nie swieci Ci sie wlacznik zamknietego obieu powietrza, bo o ile sie orientuje to ma osobna zarowke.

Komentarz

• ===Tomy===
              Rider
              • 2006
              • 552

Zamieszczone przez the_maniek
              Jesli chodzi o nieswiecenie sie pokretel od regulacji dmuchawy, ogrzewania i regulacji wylotu powietrza (czy jak to tam nazwac) to odpowiedzialna jest wlasnie tam mala zaroweczka na zdjeciu powyzej. Natomiast dziwne ze nie swieci Ci sie wlacznik zamknietego obieu powietrza, bo o ile sie orientuje to ma osobna zarowke.
              Nie sądziłem, że i mnie spotka taki banalny problem
              Co zrobić jeśli co jakiś czas podświetlenie zanika, a np. naciśnięciu pedału hamulca (STOP) znowu zapala ? Ostatnio miałem spotkanie bliskiego spotnia z takim zdarzeniem podczas nocnej podróży i w duchu modliłem się, aby nie zgubić świateł :szeroki_usmiech
              Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.
              Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
              Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

Komentarz

• nico21
                RS
                S_OCP Member
                • 2005
                • 2640
                • Volkswagen

===Tomy===, tewnie to wina zasniedziałych styków lub gdzie jest małe zwarcie - jesli przygasa tylko przy naciskaniu hamulca to wiadomo gdie szukac
                DACAR.team

Komentarz

• ===Tomy===
                  Rider
                  • 2006
                  • 552

Zamieszczone przez nico21
                  ===Tomy===, tewnie to wina zasniedziałych styków lub gdzie jest małe zwarcie - jesli przygasa tylko przy naciskaniu hamulca to wiadomo gdie szukac
                  Dziękuję ....

Abstachując od tego, że Octavki są fajne i służebne, ale te drobne usterki potrafią doprowadzić do pasji
                  Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.
                  Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
                  Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

Komentarz

Pracuję...