uscislajac temat wymiane robil mechanik ktory stwierdzil ze szczeny sa po wymianie a dzwignia byla wysoka zanim wykonalismy manewr a swoja droga dzieki za info o regulacji linki,bo ten kolo powiedzial ze ni ma takowej.jutro z ranca powalcze z tematem
Demontaz tylnego oparcia kanapy...
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez nico21zdjecia mam zrobione ale dzis ich nie dam rady załadowac. Jutro je wrzuce
Ale fotki wzuc ,moze ktos inny skorzysta
Wreszcie wyeliminowalem stuki z tego tylnego oparcia Wystarczylo troche izolacji i juz oparcie nie lata na tych uchwytach Zobaczymy tylko jak dlugo ten patent wytrzyma (bo pewno sie izolacja wyrobi/przetrze) :roll:
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez SamiecWreszcie wyeliminowalem stuki z tego tylnego oparcia Wystarczylo troche izolacji i juz oparcie nie lata na tych uchwytach Zobaczymy tylko jak dlugo ten patent wytrzyma (bo pewno sie izolacja wyrobi/przetrze)
Komentarz
-
-
Ja proponował bym termokurcz o odpowiedniej średnicy zakładasz na trzpień, podgrzewasz i pięknie siada. Zdecydowanie dłużej wytrzymuje od taśmy izolacyjnej. Dawno, dawno temu tak robiłem w pasku kombi i skutecznie wyciszało drgania oparcia.
Chyba że konstrukacja czeszki nie pozwoli na taki manewr.
pzdrOII ambientna sztuka
Komentarz
-
-
Hej mam problem. Gość co montował mi kamerę spaprał robotę przy składaniu. Dzisiaj go nie ma a jutro mam wyjazd i trochę kiepsko wygląda szpara między oparciem kanapy. Na zdjęciu zaznaczyłem element który odstaje. Wie ktoś jak go zdemontować i poprawie zamontować? Bo nie chce nic po urwać wiec wole dopytać.
Wrzuciłem fotę na dysk google bo jest problem aby załadować na forum.
https://drive.google.com/file/d/1CSS...w?usp=drivesdk
Komentarz
-
Komentarz