Przekazniki

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • MarekC
    Classic
    • 2010
    • 2

Przekazniki

po 1 nie wierze w 7 litrow w tsi po miescie.
    po 2 . cudowne perpetum mobile jakim jest tsi przez 5 lat sie oczywiscie nie pospuje i nie bedzie generowac kosztow.

koledzy mamy kilka fabii 1.2 tsi w klubie105konne . po miescie chlopaki nieraz robia w korku ponad 10L i mowia ze nie jest problemem zrobic takie spalanie. octavia jest ciezsza i dodatkowo mowimy o 1.4 a nie o 1.2
    w tdi 1.6 ciezko mi jest po miescie zrobic wiecej niz 7 - 7,5
    co do napraw . wtryski do 1.6 sa tansze niz do 1.9. dpf narazie 0 problemow po roku jazdy 100% w miescie . wiec kolejny mit.
    nawali to sie wytnie, dwumasy w fabii nie mam, regeneracja turbo miesci sie w 1000zl

[ Dodano: Pon 14 Lis, 11 22:46 ]
    Zamieszczone przez loyd
    że słynne tdi spali te 6,5 l/100.
    czesto gesto mieszcze sie w 6.0-6.2 w Łodzi
  • Homer00
    Classic
    • 2008
    • 18

Przekazniki

Witam wiem , ze kiedys bylo o tym na forum ale za chiny nie moge znalezc Wpisywalem przekaznik, komora silnika i nic. A chodzi dokladnie o dwa przekaznikiw komorze silnika pod czarna obudowa niedaleko filtra powietrza i przeplywki do czego one sa.

Komentarz

• endryu
      RS
      • 2006
      • 3773
      • Octavia II combi (1Z5)
      • CAXA 1.4 TSI 122 KM

przekaźniki podgrzewania świec żarowych w układzie chłodzenia: lewy dużej mocy, prawy małej mocy.
      O I 1,9 TDI AHF < SLX > <1Z1Z (9910)> miłe wspomnienia
      O II FL < Ambition > <2G2G> powoli do przodu
      =================================================

Komentarz

• Homer00
        Classic
        • 2008
        • 18

Dzieki bardzo Pytam bo chcialem podebrac plusa do sterowania lampami do jazdy dziennej gdyz tam pojawia sie + po zaplonie i nie chcialem ciagnac przewodu do kabiny bo sami wiecie ze lekko nie jest.

Komentarz

Pracuję...