[O2] osłona silnika

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • okandrzej
    Classic
    • 2012
    • 13

[O2] osłona silnika

Witam,
    Ponieważ muszę zrobić stronkę dla swojej mamy potrzebuję kupić ok. 8-10 sztuk fotek na jednym z portali gdzie takie oferują. Problem na tym, że szukałem sobie abonamentu za max 170-200zł, ale abonamenty albo za ok. 150zł - 5 fotek, albo duuuuużo więcej, ale min. 200$ trzeba wydać (nie ma nic pośrodku).

Pomyślałem, że forum jest sporo osób, które może akurat mają wykupione terminowe abonamenty (z jakimś limitowanym, ale niewykorzystywanym pakietem dziennym). Chętnie umówiłbym się na wydanie swojego budżetu dla osoby, która mogłaby się podzielić takim abonamentem.

Do tego wszystkiego muszę ogarnąć joomla w rozsądnym czasie.... wrrrr ... Do tego nie jestem ani webmasterem ani grafikiem.

Będę wdzięczny za odzew :-)
    Sie ma !!!
  • xtomi
    Classic
    • 2011
    • 34

[O2] osłona silnika

czy może ktoś podać jaki nr ma ta osłona, czy można to kupić poza ASO czy tylko u nich ?
    Załączone pliki

Komentarz

• octaviaRK
      Ambiente
      • 2010
      • 116

witam do tego silnika czesc wystepuje jedynie w oryginale przynajmniej na razie dlatego dostepna tylko w sklepach z czesciami oryginalnymi. nie koniecznie w ASO. nakladka silnika BSE nr katalogowy z etki 06a 103 925 df. mysle ze kosztuje jakies dwie stowki . powodzenia.
      robert octaviaRK

Komentarz

Pracuję...