Demontaż kratek O2

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • soften
    Classic
    • 2010
    • 28

Demontaż kratek O2

Dobra panowie przekonaliście mnie,odpuszczam na jakiś i dozbieram do czegoś lepszego.

zwolin, telewizor mam z dużo wyższej półki niz planowany zestaw :szeroki_usmiech

Zamieszczone przez zwolin
    Sorry, ze tak bezpośrednio to napisałem
    spoko luz
  • mariusz8
    Drive
    • 2009
    • 94

Demontaż kratek O2

Witajcie.

Czy ktoś może mi wyjaśnić jak zdemontować panel środkowy z kratkami nawiewu w O2 (ten plastik nad radiem. W górnej częsci konsoli środkowej umieszczony mam schowek na okulary. Czy najpierw muszę go wyjąć? Gdzie są zaczepy?
    Zupełnie nie mam pomysłu jak się zabrać do demontażu, a nie chcę nic połamać. Bardzo by pomógł jakiś rysunek.

Właśnie przymierzam się do montażu zestawu głośnomówiącego i za katkami chciałbym umieścić centralkę i przewody.

Dzięki za pomoc.
    Pozdrawiam.

Komentarz

• kowal 2002
      RS
      S_OCP Member
      • 2006
      • 5161

Podważasz jakimś płaskim narzędziem ( doskonały jest do tego nóż do masła, taki bez ząbków ) zaczynając od przodu. Całość trzyma się na kilku zatrzaskach, ale trudno jest coś połamać, także śmiało. Potem tylko wypinasz wtyczkę z przycisku awaryjnych i po robocie...
      Jest: Czarna OIIFL Combi 1,8 TSI + DSG
      Była: Czarna OII 1,9 TDI (BXE)

Komentarz

• mariusz8
        Drive
        • 2009
        • 94

ok. czyli same zatrzaski bez śrubek.

Jeśli ktoś dysponuje rysunkiem na którym pokazane jest gdzie te zatrzaski występują to poproszę.

PS. Czy ktoś montował osobiście Parrota CK-3100 do O2?

Komentarz

• beretta07
          Classic
          • 2011
          • 3

polecam ten link: http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...hlight=schowek

Komentarz

Pracuję...