Zamieszczone przez Tymon
zerwana linka podnoszenia szyby od przod strona kierowcy
Zwiń
X
-
Tagi: Brak
-
-
wlasnie mnie cos takiego dopadlo dzisaj, linka przerdzewiala, drzwi mam juz rozebrane, cos niecos wiem jak to zrobic dzieki forum - a teraz pytanko robic fotorelacje z samodzielnej wymiany linek ?? przyda sie komus albo ktos wzuci na serwer jak opracuje taka instrukcje jesli tak to sie postaramoctavia 2001 1,9 TDI kombi elegance
-
-
przeszukalem na forum ale nie znalzlem jak wyjac szybea wiem ze bez tego to wyciage tego mechanizmu, wie ktos jak sie zabrac do wyjecia szyby, wiem ze trzeba odkrecic dwie sruby przy tym mechanizmie wyjac zamek ale jak wyjac szybe to nie mam pojecia
moze jakies wskazowki ?
[ Dodano: Pią 30 Cze, 06 12:01 ]
cala operacja wymiany niewymienialnej :twisted: linki sie powiodla i sostalo mi 300zl w kieszenizobaczymy na jak dlugo, cala filozofia sprowadza sie do rozebrania drzwi, wyjecia prowadnic, szyby i wymiany linki o srednicy 1,5mm w prowadnicach sa 3 linki o roznej dlugosci, niestety podaczas wymiany nie zmierzylem linek
bo moje byly zerwane i je skracalem kilka razy a jak juz zaczelo dzialac to nie chcialo mi sie tego rozbierac jeszcze raz, postaram sie wzucic fotki z wymiany bo takie mam, jak ktos chce szybciej te fotki to na PW podac mial i wsyle to co mam.
octavia 2001 1,9 TDI kombi elegance
Komentarz
-
-
lec
-
odgrzewam kotleta.... sa jakies zdjecia na forum jak zdjac forum i naprawic ta przednia lewa szybe :cry: bo niestety nie znalazlem :cry: a wlsnie dzisiaj spadla mi szyba..prosze o pomoc..z gory dziekibyły:
L&K Combi 1.9 Ahf 2001r - ehhhhh
Passat Combi highline 1.8T Awt 2001r
jest:
Golf highline 3d 1.9 Asz 2001r
Komentarz
-
-
chętnie zobacze zdjęcia z demontazu bo nie umie samemu tego zrobić:/
Linka szczeliła a ja nie umie ściągnąć tej blachy pod tapicerką. Blokuje mi w okolicy zakmka przewód od centralnego (nie umie go wypiąć) oraz ten dzyndzel do zamykania drzwi od środka. Czy zamek trzeba wykręcić? I w ogole nie wiem czy bede to w stanie poskładać bo linki leżą luzno w grzwiach a dzyba przyklejona na stałe taśmami klejącymi:-/ Ile taka przyjemność w serwisie kosztuje?
Dzieki za wszystkie uwagi.seryjny AHF w czarnej budzie ze znaczkiem S
Komentarz
-
Komentarz