Jaki Wag?

Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • marde
    Classic
    • 2011
    • 9

Jaki Wag?

Zamieszczone przez Lelon
    Big jesteś TOTALNIE nie obiektywny
    Zamieszczone przez Lelon
    Golf VI wygląda 100x lepiej w środku niż Octavia... mam porównanie wersji Highline i Elegance i szczerze mówiąc byłem w dużym szoku jaka przepaść dzieli wnętrza tych dwóch aut...
    Lelon, jesteś ... totalnie nieobiektywny, Octavia II wygląda wewnątrz o niebo lepiej od Golfa VI
    Kolego dlaczego to ja jestem nieobiektywny, a ty nie rozumiem, że skoro ty powiedziałeś, że Golf wyglada lepiej, to tak właśnie ma być, koniec kropka, tak ?? Otóż NIE !!! Kolego MI Octavia II podoba się duuuużo, duuuużo bardziej niż Golf, którego nigdy nie kupię, bo to auto po prostu jest dla mnie obleślne. A w golfie VI siedziałem i jakoś ten super wyglad czy materialy nie powaliły mnie na kolana - O II moim zdaniem wcale pod tym wzgledem nie odstaje.
    Co zaś sie tyczy TEMATU TEGO WĄTKU. sam chętnie sprawdziłbym ten 1.6 Hundaia. Problem tylko w tym, ze teraz wszycy zachłysteli sie dieslami i w żadnym z 2 lubelskich salonów hundaia nie ma (i jak narazie nie bedzie - jak mi powiedziano) silnika benzynowego w i40 do jazdy testowej.
  • bolek2712
    Classic
    • 2010
    • 32
    • BKC 1.9 TDI PD 105 KM

Jaki Wag?

Chciał bym się dowiedzieć jaki program wag i jaki interfejs potrzebuję do oktavi z 2006r.
    bolek2712

Komentarz

• mike007007
      Ambiente
      • 2010
      • 119

Na forum było już paręnaście razy pisane o interfejsach i czuje że zostaniesz lekko zjechany za to pytanie… Potrzebujesz do diagnostyki, adaptacji itp. VCDSa oryginał jest drogi a klona znajdziesz za ok 200zł. W Twoim przypadku potrzeba interfejsu działającego po szynie CAN.

Komentarz

• alfee
        RS
        S_OCP Member
        • 2007
        • 2583

bolek2712, Tak jak napisał mike007007, użyj szukajki. Ona wszystko ci powie. Było na ten temat na forum już setki takich tematów. I wszystko zostało już powiedziane/napisane.
        Alfee
        Ford Mondeo MKIII kombi Duratec HE 1.8 16V + LPG
        Kawasaki ER5 :-)

Komentarz

• shado
          RS
          S_OCP Member
          • 2007
          • 5315
          • BXE 1.9 TDI PD 105 KM

załamka :roll:
          BIURO RACHUNKOWE WIELICZKA KSIĘGOWOŚĆ WIELICZKA