[O2] Czy warta jest tej ceny?

Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • kuzniaszatana
    Classic
    • 2008
    • 3

tylko wiesz że diagnosta może Ci potem przeglądu nie podbić z kuli tego? :P
    jak to zwykle u nas bywa.
  • gustlik77
    Classic
    • 2007
    • 4

witam klubowiczów byłem w salonie dowiedzieć się o nowego tura, po rozmowie ze sprzedawcą i rabacie wyszło 52,000 za 1.6 limuzyna+gaz+metalik+optimum+wycieraczka+koło+jumb o box+szyby tył elektryka+dzielona tylnia kanapa. Po wyjściu z salonu w sektorze używanych zobaczyłem takie auto

Czy ta używka jest warta tej ceny? Dodam że auto będzie pracować jako taxi no i musiał bym ją doposażyć w gaz a cena podobno nie podlega już negocjacji a czas oczekiwania na tura troszkę mnie przeraża.
    Poprzednio miałem
    1.9 TDi ALH kombi

Komentarz

• pandzik
      RS
      • 2011
      • 2254
      • Seat

Zamieszczone przez gustlik77
      Czy ta używka jest warta tej ceny?
      Nie jest.

A temat o Tourach już jest. Zresztą o używkach także w dziale sprzedam, co powinieneś już wiedzieć zważywszy na Twój staż.

Komentarz

• loyd
        RS
        • 2010
        • 2342

gustlik77, jak do taxi to ja bym na Twoim miejscu brał nówkę. Sam sobie dotrzesz, będziesz użytkował, dbał itp. to pewnie Ci się odwdzięczy setkami tysięcy bezawaryjności .....

Ta z ogłoszenia niby fajna, prawie nowa ale nigdy nie wiesz co z nią wyprawiał poprzedni właściciel ....

I tak jeszcze napiszę coś przy okazaji. Jak byłem ostatnio w ASO na przeglądzie to miałem 3 h wolnego czasu i się kręciłem wokół salonu. Była tam demówka 1.4 tsi. Popatrzyłem na jej wydech - wyglądał dosłownie jakby jego końcowki zamoczyć w smole. Cały oblepiony jakąś smolistą substancją. U mnie nie ma czegoś takiego (i w innych 1.4 tsi też nie ma).

To autko musiało nieźle w dupę dostać ......

Komentarz

• t271828
          Elegance
          • 2008
          • 928

Re: Czy warta jest tej ceny?

Zamieszczone przez gustlik77
          Czy ta używka jest warta tej ceny? Dodam że auto będzie pracować jako taxi no i musiał bym ją doposażyć w gaz a cena podobno nie podlega już negocjacji a czas oczekiwania na tura troszkę mnie przeraża.
          Jesli mozesz wytrzymac ten czas oczekiwania, to wg mnie nie ma sensu brac uzywanego. Po dolozeniu instalacji wyjdzie drozej niz nowy z tym samym silnikiem i wystarczajacym wyposazeniem.

BTW zeby za dzielona kanape trzeba bylo doplacac to juz troche przesada.

Komentarz

• paulob1
            Rider
            • 2008
            • 470
            • Octavia I (1U2)
            • BFQ 1.6 MPI 102 KM

gustlik77, ta używka z Twojego linku to żadna rewelacja. Bierz nówkę. Sam tak zrobiłem 2 lata temu i nie żałuję. Tylko ja nią jeżdżę i co prawda, nie jest wzorem niezawodności (piszę akurat o O1, bo taką mam), ale co nowe to pewne, noi gwarancja na całość łącznie z LPG i assistance Skody w razie awarii. Nie wiem, czy w programie używek Skoda daje jakiś assistance, ale gwarancja jest już wystarczającym powodem by poczekać na nówkę. Jak dla mnie to prawie to samo co oczekiwanie na nowego członka rodziny (nie żartuję) :roll: bo każdy chyba potwierdzi, że ekscytacja jest i to nie mała 8)

Komentarz

• shado
              RS
              S_OCP Member
              • 2007
              • 5315
              • BXE 1.9 TDI PD 105 KM

o dyskusji o autach z ogłoszeń jest osobny wątek
              BIURO RACHUNKOWE WIELICZKA KSIĘGOWOŚĆ WIELICZKA

SPRZEDAM OII 1.9TDI Elegance 2007

Komentarz

Pracuję...