bagaznik i srodek do konserwacji skory

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Krzysztof512
    Drive
    • 2012
    • 62

ją tez mam problem z tylną szybko kilka pasków jest zerwanych posmarowalem je tym klejem elektroprzewodzacym i nic :/ znacie jakiś warsztat na śląsku który może to naprawić chyba ze macie jakiś pomysł żeby to naprawić
    Krzysztof512
  • guthar
    Classic
    • 2010
    • 7

Witam,

Noszę się z zamiarem kupna bagażnika na relingi do Octavii 2 z 2006. Szukałem trochę i mam następujące pytanie ?
    Czy jeśli kupie oryginalny bagażnik, LAS 610 001B to będę mógł podpiąć pod niego mocowanie rowerowe innych firm ? Czy polecacie jakieś bagażniki na relingi, takie które nie kosztują 700-800 zł, tylko koło 300 ?

Drugie pytanie jakim środkiem najlepiej konserwować skórę w samochodzie ? Mam wersję Octavii L&K, szara skóra.

Pozdro,
    Pawel

Komentarz

• Big
      RS
      S_OCP Member
      • 2007
      • 6389

Zamieszczone przez guthar
      Czy jeśli kupie oryginalny bagażnik, LAS 610 001B to będę mógł podpiąć pod niego mocowanie rowerowe innych firm ?
      Oczywiście że tak.
      Czy polecacie jakieś bagażniki na relingi, takie które nie kosztują 700-800 zł,
      Zamiast do ASO podejdz do sklepu zajmującego się sprzedażą bagażników i TEN SAM model co w ASO kupisz o 200 zł taniej
      Drugie pytanie jakim środkiem najlepiej konserwować skórę w samochodzie ?
      zaopatrz ie w kosmetyki np. ColourLock: http://www.sklep.car-spa.pl/pl/produ...nserwacji.html
      albo Zymol:

i będziesz szcześliwy
      Czarny Elegance

Komentarz

Pracuję...