[O2] Amortyzatory przód

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Alex261
    Classic
    • 2011
    • 2

[O2] Amortyzatory przód

Czy tego typu lampka http://allegro.pl/nowa-lampka-schowk...961488582.html jest odpowiednia? Czy są jakieś problemy z podłączeniem, trzeba coś zakodowac czy coś w tym stylu? Gdzie ewentualnie sie wpiąć?
    Alex Zatylny
  • shihan
    Classic
    • 2010
    • 4

[O2] Amortyzatory przód

Witam

Muszę wymienić amortyzatory przednie w mojej O2 2,0 TDI.
    Czy ktoś może polecić jakąś dobrą firmę robiącą amorki, albo może ktoś wie jaka firma robi amorki dla Skody?

Komentarz

• Rekin Chlebojad
      Rider
      • 2010
      • 474

shihan, dla skody chyba Monroe, nie jestem pewien, ale nie polecam, tak samo jak nie polecam Sachs straszne dziadostwo, dośc przyzwoicie zachowuja sie Bilstein B4 zwykłe standardowe amorki (bo B6 to juz chyba bardziej twarde usportowione) i cena normalna.
      [scroll:d077aef450]Moja Czesia 1.6 TDI CR DSG---SPRZEDANA------> Jest Lexus CT200h [/scroll:d077aef450]

Komentarz

• navigator
        Rider
        • 2009
        • 583
        • Volkswagen

Zamieszczone przez Rekin Chlebojad
        shihan, dla skody chyba Monroe, nie jestem pewien, ale nie polecam, tak samo jak nie polecam Sachs straszne dziadostwo, dośc przyzwoicie zachowuja sie Bilstein B4 zwykłe standardowe amorki (bo B6 to juz chyba bardziej twarde usportowione) i cena normalna.
        a może, skoro już jesteśmy przy żółtej serii B6, zapodać KONI SPORT? Obok amorów można jeszcze coś pogmerać w sprężynach..... budżetowo co prawda nie będzie ale efekt
        >>E<< by Ali, defibrylator by DGW

Komentarz

• Zientek
          Drive
          • 2011
          • 55

ja polecam firmę Kayaba - naprawdę dobry wyrób

Komentarz

Pracuję...