Ale jeśli ruch jest płynny tylko gęsty to wtedy tamujesz.
[O2] Swiatla dzienne O2 FL
Zwiń
X
-
[O2] Swiatla dzienne O2 FL
Czy swiatla do jazdy dziennej w O2 FL wlaczaja sie automatycznie po przekreceniu
stacyjki,ew.uruchomieniu silnika...czy trzeba przekrecic ''jakis'' :szeroki_usmiech
przelacznik. :?:
I drugie pytanie...czy w momencie wlaczenia swiatel pozycyjnych/mijania swiala dzienne
wylaczaja sie automatycznie :?:
dzieki za infoTato,tato...czy to auto jest chore?
Nie synku...to diesel PD.
Honda...the power of dreams.
Byla Octavia...jest Accord i CBR 650F
-
-
Dodatkowo można sobie światła dzienne włączać i wyłączać: za pomocą MaxiDot (jeżeli nie masz opcji, można wykle ją sobie zakodować), magicznej kombinacji kierunkowskazów (przytrzymać w górę i do przodu, albo jakoś tak - jest w instrukcji) albo VCDSemJa odebrałem Elegance i okazało się, że świateł dziennych "zapomnieli" zakodować w fabryce.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez jacekzat1Ogólnie to warto instrukcję obsługi przeczytać.
W tourze można je nawet wyłączyć, choć nie sprawdzałem bo i po co?
Skody :diabelski_usmiechTato,tato...czy to auto jest chore?
Nie synku...to diesel PD.
Honda...the power of dreams.
Byla Octavia...jest Accord i CBR 650F
Komentarz
-
-
Aha, nie zauważyłem hondy. W sumie dobrze pytać bo handlowcy w salonach często bredzą. Mogę ci powiedzieć jak jest w nowym tourze. Włączają się po przekręceniu kluczka światła dzienne. Można je wyłączyć pewną kombinacją przycisków. I tyle. W O2FL światła dzienne mogą być w halogenach w zderzaku. Nie wiem czy jest to tam opcją, w tourze halogeny są opcją i nie mają oryginalnie funkcji świateł dziennych. Czego ja się już o funkcjach toura w salonie dowiedziałem :shock: .
Komentarz
-
Komentarz