1,9 TDI 105 KM

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • matuz
    Classic
    • 2010
    • 13

1,9 TDI 105 KM

Zamieszczone przez sazad
    kiedyś próbowałem i później siedzieć nie mogłem
    Ale czemu :twisted: , tyłkiem jeździłeś :?: :diabelski_usmiech , początki są zawsze trudne :P

Zamieszczone przez 4tech
    Ale gdyby tak zrobić zrzutę, i wynająć tor na godzinkę czy dwie, to już mogło by być ciekawe...
    Trzeba sie opytać , może było by warto 8)
  • rafalis222
    Ambiente
    • 2009
    • 160

1,9 TDI 105 KM

Witam chcę się dowiedzieć jakie turbiny mają te silniki 105 konne tz czy maja zmienna geometrię łopatek. Pytam bo chcę kupić żonie Roomstera wlaśnie z takim silnikiem auto ma byc do jazdy po mieście i czasami w trasy , jeżeli ktos wie na jakiej podlodze te samochody sa zbudowane byłbym wdzięczny , jakiekolwiek opinie będa mile widziane .

Komentarz

• krzysiek13
      L&K
      • 2010
      • 1155

Zamieszczone przez rafalis222
      jakie turbiny mają te silniki 105 konne tz czy maja zmienna geometrię łopatek
      tak
      Zamieszczone przez rafalis222
      jeżeli ktos wie na jakiej podlodze te samochody sa zbudowane byłbym wdzięczny
      Pokrewna z polo, fabia, ibiza...
      Octavia

Komentarz

• rafalis222
        Ambiente
        • 2009
        • 160

Dzieki za informację czyli na miasto lepiej kupić chyba benzyne .

Komentarz

• Tony065
          RS
          • 2009
          • 2487
          • Octavia I (1U2)
          • ARX 1.8 20VT 150 KM

a to zależy ile będzie po mieście, a ile po trasie? jak 60/40 lub 70/30 to weź "klekota". pomimo wszystko, będzie gdzie turbawkę rozruszać. jeżeli miasto na 90% to jednak "benzyniak"... ehhh... i jeszcze na LPG jak zdecydujesz się na tdi, to pamiętaj przekazać żonie "przykazania tdi" -> rozgrzewanie, studzenie, "pałowanie" na trasie itd.... o dobry olej w terminie sam zadbaj, niech się kobieta nie brudzi. i najlepiej omijaj castrola, bo do tych tdi jakoś nie podchodzą. koledzy pisali na forum o takich przypadkach.
          Black Pearl, Elegance & RS LOOK
          @ by Tune-up Gdańsk
          TDI VP++ i jeszcze rośnie
          Antek

Komentarz

• rafalis222
            Ambiente
            • 2009
            • 160

Moja żona jest akurat w tych sprawach pedantyczna i wszystko musi byc zrobione na czas . Jest tez fanka Skody szczególnie Oktavia jej sie podoba ,ale chce na dojazd do pracy i inne sprawy związane z poruszaniem sie po mieście własnie Roomstera i mam na oku takiego wlaśnie 105 konnego . Chce ja przekonac do benzyniaczka ale przyzwyczajenia robia swoje mam jeszcze troche czasu więc poszukam trochę może cos w benzynie ciekawego znajde i moja żona zaakceptuje taki model.

Komentarz

Pracuję...