[O1] Wymiana hamulców z tyłu

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • casper255
    Classic
    • 2010
    • 30

mrqtm, Progi - http://www.sklep.croni.eu/index.php?d=kontakt
    Na zderzak http://www.rims.net.pl/ - To forumowy kolega i z naszych spotów małośląskich a listwa chyba od tego samego producenta co progowe bo wygląda identycznie :!:
  • krzysiekj
    Ambiente
    • 2008
    • 108

Proszę o poradę jakie części zastosować i od razu jakiegoś bardzo mocno polecanego handlarza ze sprawdzonymi częściami. Muszę zrobić tył.
    Szczęki ATE?
    Bębny
    cylinderki
    linka hamulca
    zestaw naprawczy
    łożyska za jednym zamachem ja myślę o SKF

Co radzicie w tej kwestii jeśli chodzi o producentów części.
    www.sztutowo.com.pl

Komentarz

• tom2212
      RS
      • 2008
      • 3892

krzysiekj, Bębny i cylinderki i generalnie cały zestaw naprawczy tyłu polecam firmy Vika

Komentarz

• krzysiekj
        Ambiente
        • 2008
        • 108

Zamieszczone przez tom2212
        krzysiekj, Bębny i cylinderki i generalnie cały zestaw naprawczy tyłu polecam firmy Vika
        Kompletnie nie znam tej firmy, a mi jeśli chodzi o hamulce w głowie siedzi mocno ATE
        www.sztutowo.com.pl

Komentarz

• mozgi
          L&K
          • 2009
          • 1128
          • Octavia I (1U2)
          • AKL 1.6 MPI 101 KM

ostatnio w ASO powiedzieli mi, ze jak klienta nie stac na orginalne bebny hamulcowe na tył to montuja mu zamienniki firmy VIKA
          ASO Skoda Warszawa Ursynów ul.Gruchacza 39 - najlepsze ceny w Polsce na hasło :Octavia Club Polska
          Kontakt mailowy w sprawie wyceny części: [email protected] (p.Adam Wiśniewski, p.Łukasz Poniatowski i p.Kamil Banaszek) , tel.22-549-10-60

Komentarz

• krzemyk
            Drive
            S_OCP Member
            • 2007
            • 91

Miałem sam dylemat. W końcu kupiłem całą belkę z tarczami i przynajmniej coś z tyłu hamuje 8)
            O1, O2 Elegance

Komentarz

• krzysiekj
              Ambiente
              • 2008
              • 108

Zamieszczone przez mozgi
              ostatnio w ASO powiedzieli mi, ze jak klienta nie stac na orginalne bebny hamulcowe na tył to montuja mu zamienniki firmy VIKA
              A co wstawia ASO? jaką firmę?
              www.sztutowo.com.pl

Komentarz

• octaviaRK
                Ambiente
                • 2010
                • 116

znam firmę Vika, bardzo szeroki asortyment czesci nieoryginalnych do Skody. wymieniłem np. zbiorniczek płynu chłodzącego Vika, filtr kabiny i powietrza Vika, i przegub zewnętrzny wiem ze dostepne sa tarcze , bebny , amortyzatory firma ogólnie rozpoznawalna co do jakości na razie nie mam zastrzeżeń. z pewnoscia mniejsza trwałosc czesci w porownaniu z oryginalem ale na razie ok. poza tym dobra cena.
                robert octaviaRK

Komentarz

• kabanos
                  RS
                  • 2011
                  • 4544
                  • Octavia I combi (1U5)
                  • ASV 1.9 TDI VP 110 KM

Zamieszczone przez octaviaRK
                  znam firmę Vika, bardzo szeroki asortyment czesci nieoryginalnych do Skody. wymieniłem np. zbiorniczek płynu chłodzącego Vika, filtr kabiny i powietrza Vika, i przegub zewnętrzny wiem ze dostepne sa tarcze , bebny , amortyzatory firma ogólnie rozpoznawalna co do jakości na razie nie mam zastrzeżeń. z pewnoscia mniejsza trwałosc czesci w porownaniu z oryginalem ale na razie ok. poza tym dobra cena.
                  Sory, ale jak ktoś robi "zbiorniczek płynu chłodzącego Vika, filtr kabiny i powietrza Vika, i przegub zewnętrzny, tarcze , bebny , amortyzatory" to wolę ATE założyć

>>>moja srebrna kombi strzała<<<

Komentarz

• krzysiekj
                    Ambiente
                    • 2008
                    • 108

A co powiecie na bębny firmy MIKODA? Bo ATE niestety kosztuje kosmicznie. Tył prawie dwa razy drożej wychodzi od przodu
                    www.sztutowo.com.pl

Komentarz

Pracuję...