Napiszcie proszę Panowie, który polecacie. Czy to jest jedno i to samo, a różni się tylko konsystencją. Może różnią się tylko łatwością nakładania? Może wosk jest trwalszy i lepiej i dłużej zabezpiecza lakier?
Napiszcie proszę Panowie, który polecacie. Czy to jest jedno i to samo, a różni się tylko konsystencją. Może różnią się tylko łatwością nakładania? Może wosk jest trwalszy i lepiej i dłużej zabezpiecza lakier?
Pozdrawiam
Witam
Ja używam i polecam TRIPLEWAX ( numer 1 w testach)
"Wosk samochodowy o potrójnym działaniu. Zapewnia doskonały efekt przy minimalnym nakładzie pracy. Usuwa zacieki i zabrudzenia, zabezpiecza karoserię przed szkodliwym działaniem warunków atmosferycznych, utrzymuje długotrwały połysk.
Metallic do lakierów metalicznych i perłowych, Original - do lakierów niemetalicznych."
Pozdrawiam
Lakiernik z okolicy mojego sklepu kupuje to u mnie na tony mówi że to najlepsze jest po lakierowaniu i naprawde chwali !! Oczywiście mówie o wosku w puszcze nie o kremie :!:
Komentarz