Jeżeli chcecie dochodzić przez kancelarię, to może się wszystkim zajmą, włącznie z autem? Z tego co już wcześniej pisałeś żona jest w ciąży, więc ciągnąć kasę jak najwięcej się da. NNW działa tylko w przypadku, gdy kierowca jesteś sprawcą, a tak to wszystko idzie z OC sprawcy.
O2FL 1,4 TSI Ambient - 64 tys - warto?
Zwiń
X
-
O2FL 1,4 TSI Ambient - 64 tys - warto?
Witam . Po lekkich targach dostałem od dealera propozycje O2FL 1.4 TSI za 64 tysie. Dodatkowo parę gratisów (dywaniki, chlapacze itp). Mam pytanie - warto? Czy to dobra cena czy jeszcze się targować?
Alternatywą jest Fokus 3 Trend - pincet złotych drożej(podoba się żonie). No i mam teraz zgryz - a decyzja musi być w poniedziałek - wtedy szansa na realizację zamówienia jest...ok 4 tygodni (połowa czerwca)
-
-
Re: O2FL 1,4 TSI Ambient - 64 tys - warto?
Zamieszczone przez pan_p64 tysie.
A na poważnie: cena wydaje się być niezła, choć... nowy Focus jest duuuużo łaadnieeeejszy... I gdyby mnie było stać na zakup tak drogiego auta, to chyba Octavii (której produkcja "zaraz" sie kończy) bym nie wybrał - wolałbym coś, co będzie "świeże" jeszcze kilka lat :szeroki_usmiech
Komentarz
-
-
Re: O2FL 1,4 TSI Ambient - 64 tys - warto?
Zamieszczone przez Agamek12Zamieszczone przez pan_p64 tysie.
No i tak wymarzona okta (kolor, wyposażenie) do wzięcia za 4 tygodnie - nieplanowany nowy fokus jeszcze szybciej
było qrna nie jechać :evil:
Widzę, z waszych postów, że cena ok... ciężki będzie ten łykend
moskwicz, Walt, Danielcio - dzięki za PW
Danielcio - pomyslę
Komentarz
-
-
w nowym Focusie siedzialem w marcu na targach moto w poznaniu... i NIE MA SIE CZYM PODNIECAC...
wnetrze wydaje sie mniejsze niz w O2 i wykonane z gorszych materialow, takie jakies plastikowe...
nie kupilbym tegoz Focusa, juz bym chyba wolal dolozyc troche do Mondeo jesli koniecznie Ford (albo kupic uzywanego - Mondeo strasznie traca na wartosci...)
pozdro
ps. a moze zamiast O2 - warto popytac ile by wyszedl Superb 1.4 TSI...?
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez pan_pPo lekkich targach dostałem od dealera propozycje O2FL 1.4 TSI za 64 tysie. Dodatkowo parę gratisów (dywaniki, chlapacze itp).
Kupiłem O2 FL 1.4 TSI w MINCIE z:
- lakier metalik
- zimowe oponki GY UG7+
- dywaniki, chlapacze, mata bagażnika
- alarm z monitorowaniem wnętrza (od dealera)
- przygotowanie instalacji pod nie fabryczne radio
za 56500zł. Fakt, że ten samochód był ok. półroczny, ale mimo to, wydaje mi się, że 64tys to jest sporo za Ambiente.
Komentarz
-
Komentarz