Dokładnie lec, na giełdzie znajdziesz dużo taniej i w dużo lepszym stanie :!:
kierunkowskazy w lusterkach w o2
Zwiń
X
-
kierunkowskazy w lusterkach w o2
Witam
Wczoraj zauważyłem ze nie działa mi kierunkowskaz w lewym lusterku w o2. Nie wiem czy jechać z tym do serwisu czy to tylko kwestia np. bezpieczników. Miał już ktoś z tym do czynienia? Czy jak się okaże że to żarówki mam prawo domagać się usunięcia w ramach gwarancji czy potraktują to jako materiał eksploatacyjny i bede musiał za to zapłacić?Pozdrawiam, Wojtek
-
-
podjedz do serwisu, podejrzewam ze wszystkie kierunki (a napewno jedna strona) sa na jednym bezpieczniku, wiec nie dzialalyby wcale. Tam jest dioda (jesli sie nie myle) a jej zywotnosc to ladnych pare lat wiec podejrzane ze spalila sie tak szybko. Powinni ci zrobic na gwarancji.nasza droga: www.wpzs.pl
Komentarz
-
-
Maicroft, dokłądnie :!: Lusterek z o II kilka wersji , chyba zalezne od wersji samochodu jaka sie kupi.
Najwiecej lusterek jest na diody - wymiana to rozbebeszanie lusterka :/ - te nie maja podswietlenia podłogi przy drzwiach.
Kolejna wersja to lusterka w których migacz jest na zarówke - tu nie wiem jak jest w wymiana, bo nie rozbierałem takowych.
Jesli sie przyjzszysz to zauwazysz jak u ciebie jest z kierunkowskazami ( dioda czy zarówka).
Chyba w kazdym wypadku, wymiane diody,zarówki trzeba zaczas od zjedcia wkładu lustra.
Komentarz
-
-
ja mam zarowno podswietlanie drogi z lusterka jak i diodowe kierunkowskazy, wkladu lusterka sie nie zrywa tylko najnormalniej w swiecie wyciaga podwazajac srubokretem (tak tez zrobil sprytny zlodziej w moim aucie). Jesli wystepuja takze w wersji z zarowkami to mialy prawo sie przepalic - przyznam szczerze ze nie zglebialem tematu tak dokladnie. Podjedz do nich niech obejrza.nasza droga: www.wpzs.pl
Komentarz
-
-
stysiek,
ale dogrzebałeś
kupujesz cały spód to jest nie rozbieralne, koszt około 150 pln
a to jak to rozebrać : http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=25459O rany - jedna siódma życia to poniedziałek
Komentarz
-
Komentarz