Czy jest jakis sposob na pozbycie sie denerwujacego skrzypienia z podlokietnika??
Skrzypien wystepuje tylko wtedy gdy lezy na nim moja reka.
a przepraszam ile ważysz? Pytam bo u mnie nie ma tego problemu. Może za bardzo sie kładziesz na nim. Zazwyczaj na trzeszczenia wiele nie da sie poradzić, pytanie co tam trzeszczy, otwierany schowek, czy ta historia co obraca podłokietnik z pionu do poziomu.
Tak se wspominający Octavię - byly jej posiadacz
teraz: stalowe A4 B7 2.0 TFSI tiptronic
czarna AR 156 1.8 T.Spark
Waze troszke mniej niz MisiekWAW, a tak BTW to pozdrowienia dla Miska.
Zamieszczone przez Martinez
Pytam bo u mnie nie ma tego problemu. Może za bardzo sie kładziesz na nim. Zazwyczaj na trzeszczenia wiele nie da sie poradzić, pytanie co tam trzeszczy, otwierany schowek, czy ta historia co obraca podłokietnik z pionu do poziomu.
Trzeszczy otwierany schowek, mam wrazenie ze jakby tam jakas mala gumowa uszczelke zapodac to by przestal.
Jezeli chodzi Ci o wage to nie ma tu znaczenia, bo jak moja "zona" polozy raczke to tez trzeszcz.
bylo: Octa I Combi TDI+MTKATOWICE Jest: 170/365@204/430... cos tam jezdzi :twisted: Perfect service by DobryGrzesWawa
ale to właśnie Ty zdaje się pisałeś, ze Ci termin nie pasuje :roll: zaproponuj coś :wink: można zrobić coś ponadplanowego :idea: a może w sobotę rano u Mastersa ? :szeroki_usmiech bo muszę się zmobilizować i podjechać na kontrolę po wirusie :diabelski_usmiech
oki, sobota bardzo pasuje 8) ... tylko podaj godzine :roll:
a co do wtorkow to niestety wtorki mam zarezerwowane na sport
nic z tego... nie dam rady się w sobotę podjechać do Mastersa od 8:30 do 13 będę na Konewki 9 (Włochy) w zaprzyjaźnionym warsztacie walczył ze "skrzelami" w zderzaku i kablami do głośników.
Jakby co to zapraszam
Komentarz