Jakotakich oddzielnych dziennych nie ma ale można ustawić realizację świateł dziennych przez halogeny przy zmniejszeniu ich mocy wmomencie działania jako dzienne. Tak ma ustawione kolega octavianos i chyba biszczu.
dziwny start autka
Zwiń
X
-
dziwny start autka
Witam serdecznie
mam takie pytanko, od paru dniautko mi szarpie przy cofaniu (zaraz po uruchomieniu). jak sie rozgrzeje troszke,to wszystko jest oki. komputer pokladowy pokazuje spalanie 4-7 litrow na postoju... mam Skode O1 Tour... Wie ktos moze co sie dzieje?www.webplay.pl oraz www.stepby.pl- zapraszamy :-)
-
-
Witam, mam podobny objaw.
Tylko, że to spalanie jest niższe pomiędzy 3l/h a 5l/h. Przy ruszaniu na wstecznym mam małe szarpnięcie ale nie zawsze. Muszę przyznać że dziwnie chodzi, na zewnątrz słychac nierównomierną pracę silnika, obroty lekko falują, ale jak się rozgrzeje to problem znika i spalanie na jałowym spada do 0,7l/h. Kiedyś jak auto było całkiem nowe też dopóki się silnik nie rozgrzał to obroty i spalanie nieco wyższe były co jest zrozumiałe, ale nie aż tak. Dodam jeszcze tylko, że nie posiadam instalacji LPG.
Tak więc podłączam się do pytania.
Pozdrawiam
Sławek
Komentarz
-
Komentarz