Bez zdejmowania boczków i dobrania się do zamka się nie obędzie, link: http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=8013
skoda a brama do garażu
Zwiń
X
-
Re: skoda a brama do garażu
Zamieszczone przez przemo9standartowa brama 237 cmIf we could convert bullshit into energy, we would be millionaires.
-
Zamieszczone przez przemo9Może głupie pytanie, ale mam taki problem : skoda ma 217cm szerokości, standartowa brama 237 cm-mam dylemat czy poszerzać bramę do 250 cm????
Miałem podobny dylemat z bramą garażową bo przy wjeździe do garażu na rozłożonych lusterkach miałem jakieś 10 cm zapasu z każdej strony i pewnym stresem był wjazd do garażu przy wyjących czujnikach parkowania :szeroki_usmiechAntyfotoradar Valentine1
Harry II Classic+Sirio ML145
Komentarz
-
-
Imho powiekszyc jak masz mozliwosc, gdyz jest duza szansa, ze to nie jest Twoje "ostatnie" auto i pewnie kupisz kiedys cos wiekszego. Pomijajac juz fakt wjezdzania do garazu po pijaku :-P zawsze latwiej.Audi A7 3.0 TDI 313KM/653NM mocy dostarcza http://www.dynosoft.pl/ ;-)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez vazZamieszczone przez przemo9Może głupie pytanie, ale mam taki problem : skoda ma 217cm szerokości, standartowa brama 237 cm-mam dylemat czy poszerzać bramę do 250 cm????
Miałem podobny dylemat z bramą garażową bo przy wjeździe do garażu na rozłożonych lusterkach miałem jakieś 10 cm zapasu z każdej strony i pewnym stresem był wjazd do garażu przy wyjących czujnikach parkowania :szeroki_usmiech
Obecnie brama ma około 215 cm szerokości ...
będę ją "poszerzał" do około 235-240 cm ..
dzieki za odpowiedziO II fl kombi elegance
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez przemo9Zamieszczone przez vazZamieszczone przez przemo9Może głupie pytanie, ale mam taki problem : skoda ma 217cm szerokości, standartowa brama 237 cm-mam dylemat czy poszerzać bramę do 250 cm????
Miałem podobny dylemat z bramą garażową bo przy wjeździe do garażu na rozłożonych lusterkach miałem jakieś 10 cm zapasu z każdej strony i pewnym stresem był wjazd do garażu przy wyjących czujnikach parkowania :szeroki_usmiech
Obecnie brama ma około 215 cm szerokości ...
będę ją "poszerzał" do około 235-240 cm ..
dzieki za odpowiedzi
Komentarz
-
Komentarz