Oszczędzanie na pasku rozrządu bywa kosztowne. Ale jak ktoś ma szczęście, to może mu się udać.
Dobry artykul o O1 - sporo szczegółów technicznych :-)
Zwiń
X
-
Dobry artykul o O1 - sporo szczegółów technicznych :-)
witam,
polecam artykul red. Jacka Ambrozika (kiedys prowadzil gazete Auto Po Gwarancji - moim zdaniem najlepsze pismo motoryzacyjne w Polsce - szkoda ze przestalo sie ukazywac, a teraz publikuje m.in. w Motorze - ratujac ten tygodnik - przynajmniej jest co czytac :-)
-
-
Gość
Komentarz
-
Mam pytanko czy u was też pojawiają się tylko parzyste strony ?? Bo ja u siebie mam.... 4,6,8...a za żadne skarby nie widać 5,7,9 etc.....
Jeżeli ktoś ściągną w PDF'ie całość to proszę o wrzucenie na jakiś serwis hostingowy
EDIT:
Na tych nieparzystych stronach są reklamy I oto tajemnica się rozwikłała ops:
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez marlej108witam,
polecam artykul red. Jacka Ambrozika (kiedys prowadzil gazete Auto Po Gwarancji - moim zdaniem najlepsze pismo motoryzacyjne w Polsce - szkoda ze przestalo sie ukazywac, a teraz publikuje m.in. w Motorze - ratujac ten tygodnik - przynajmniej jest co czytac :-)
[ Dodano: Pią 10 Cze, 11 09:57 ]
Zamieszczone przez marlej108w sumie na kiego grzyba jest "u" i "ó".... ;-) )))
Swoją drogą sam zauważam, że odkąd coraz częściej w użyciu jest komp i bez zastanowienia poprawia się błędy podkreślone na czerwono, coraz więcej byków się robi. Podobnie pismo się zmienia na bardziej klinowe - aż trudno odczytać. A jak ręka boli po napisaniu jednego zdaniapozdrawiam - Darek
Komentarz
-
Komentarz