taka młoda a piszczy :)

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • awizo
    Classic
    • 2007
    • 23

taka młoda a piszczy :)

Ja miałem podbne ale z ABS - ale nie pamietam, już dokładnie co wymienili - zdaje się ze blok ABS czy coś... poszukam w kwitach.

Ale jak masz gwarancje to walcz w ASO.
    Jak nie to Master's albo Diagtronik
  • Sokół
    Classic
    • 2006
    • 21

taka młoda a piszczy

Witam serdecznie was wszystkich, jak widać nowy jestem Odraz się streszczam
    Auto nowe przebieg 6000km 2miesiące oktawka tour combi 1,9, jak jadę i zaliczam jakąkolwiek minimalną nierówność na asfalcie z prawego przedniego koła słychać jakieś jęknięcie (coś w stylu pisku) i jeśli mam być szczery to moje 2 auto a w wcześniejszym nic takowego nigdy mi się nie przytrafiło. Pomocy, bo nie wiem, co robić, reklamować czy czekać do 15000 na przegląd. Dodam tylko ze założyłem sobie jakieś 3 tygodnie temu 6,5x15'' AEZ Wawe i może felgi są winne. Odstęp felgi od zacisku to na oko jakieś 10mm i niektóre odważniki troszkę już przeszlifowało :shock: . Naprawdę nie wiem, co robić. Poza tym nie narzekam a i piratem nie jestem. Pozdrawiam
    Ceska Lipa

Komentarz

• PPK
      Ambiente
      • 2004
      • 188

Lepiej odwiedz ASO juz teraz ja tez mialem podobny problem i cos z tym zrobili przy ostatnim razie jak bylem auto ma dwa lata i 39 tys km zglosic skrzypienie w drzwiach powiedzieli mi ze na takie dolegliwosci jest 2 albo 3 (nie pamietam) miesciace gwarancji. Wiec zalatw to jak najszybciej.
      Niestety tylko 160.4 KM i 380 Nm

Komentarz

• BioBogon
        Elegance
        • 2005
        • 921

To pewnie gumy zaczęły piszczeć. Problem był już wałkowany na forum i tak poprostu się robi nawet przy małym przebiegu. Pare osób z forum wymieniło gumy na gwarancji, a paru osobom nie uznali gwarancji. Jedź do ASO i każ naprawiać.

I parę linków:

Leon FR 2.0TDI 170KM

Komentarz

• Sokół
          Classic
          • 2006
          • 21

dzięki wielkie, pojawię się u nich i nakłonię ich do wymian gwarancyjnej Pwinno się udać
          Ceska Lipa

Komentarz

• jachu
            Drive
            • 2006
            • 78

Zamieszczone przez Sokół
            dzięki wielkie, pojawię się u nich i nakłonię ich do wymian gwarancyjnej Pwinno się udać
            Sorki za offtopic ale masz widze dokladnie taka samo octe jak ja
            Jakie masz spalanie w miescie ?

EDIT szkoda:
            a moze by tak na PW :?: :?
            pozdrawiam

Jachu
            www.pdaclub.pl

Komentarz

• Sokół
              Classic
              • 2006
              • 21

Na odcinku, Józefów Warszawa brudno i centrum to spala mi po wypaleniu całego baku 5,7l na 100 żadnych modyfikacji. Jak wjadę do miasta to na kompie jest 7,1 max 7,2 jak jadę spokojnie na dojazdówce do wawra (wał międzyszyński to 4,9 jak się nie śpieszę i jak daję po garkach bez świateł to 5,6 - 6,4 z klimką. Więcej jak 6,2 na całym baku nie udało mi się spalić. Nie mam jakichś wielkich potrzeb zapierdzielać, po 160 dlatego moje średnie spalanie już od jakichś 3kkm nie rośnie więcej jak 5,7 w trybie totalnie mieszanym. Przed wałem stoję naprawdę w gigantycznych korkach po 30 czasem 40 min. A tobie jak pali oktawka ???
              Ceska Lipa

Komentarz

Pracuję...