[O1] Mocowanie telefonu (KUDA)

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • markol123
    Classic
    • 2012
    • 2

Zamieszczone przez Mynia
    za 5 - 6 lat będziesz żałował założenia listw progowych.
    Masz małe dzieci które nie wejdą do auta jak nie staną na progu lub się z niego nie ześlizną przy wychodzeniu?

Ze niby co się będzie działo – w Fabi założyłem takie listwy 10 lat temu i do tej pory nic się nie dzieje, to nie jest 12-letni Ford z nie ocynkowanymi blachami żeby progi gniły :diabelski_usmiech (wiem bo mam).
  • Bartekkkk
    Classic
    • 2011
    • 5

Witam gorąco. Posiadam od kilku dni octavie 1, a w niej w środku siedzi coś takiego:

tylko, że od tego uchwytu telefonu idą 2 bolce, w które pewnie się wpina telefon i od tego kable gdzieś pod schowek, w stronie środkowej konsoli auta. Czy ktoś może wie, czy to jest podłączone jako zestaw głośnomówiący czy to tylko jakieś ładowanie telefonu. Dzięki i pozdrawiam.

Komentarz

• Jacek Wo.
      Ambiente
      • 2010
      • 221

Re: Mocowanie telefonu (KUDA)

Zamieszczone przez Bartekkkk
      Witam gorąco. Posiadam od kilku dni octavie 1, a w niej w środku siedzi coś takiego:

Obrazek

tylko, że od tego uchwytu telefonu idą 2 bolce, w które pewnie się wpina telefon i od tego kable gdzieś pod schowek, w stronie środkowej konsoli auta. Czy ktoś może wie, czy to jest podłączone jako zestaw głośnomówiący czy to tylko jakieś ładowanie telefonu. Dzięki i pozdrawiam.
      1) To chyba nie jest zdjęcie z O1?

2) Możesz dać fotkę tego co masz?
      generalnie to na tym zdjęciu sa 2 elementy:
      a) konsola Kuda - podstawaka do mocowania różnych rzeczy - np. uchwytów do telefonu
      b) uchwyt dedykowany do telefonu - na fotce jakis do starej Nokii - zasadniczo wlasnie żeby by,lo ładowanie i możliwość podłączenia albo do tylko do samego zestawu głosnomówiącego albo tez do radia ( głos z telefonu puszczony na głośniki radia).

Komentarz

Pracuję...