airbag

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • dell123
    Classic
    • 2008
    • 24

airbag

Jest szansa żeby nie dokładać- po prostu zmieniać auto co ok 6-8 miesięcy i mieć na to wszystko wywalone. Jak się rozwali to się rozwali
    Tylko z drugiej strony kto by chciał takim autem jechać na wakacje np na drugi koniec polski:
    Ja swoja tez kupiłem jakoś rok temu i wiedziałem co jest do roboty dlatego kupiłem taniej (ale w gruncie rzeczy wyszło tyle co cena rynkowa- tak zaoszczędziłem :los )
    -rozrząd 560 zł (wymiana samemu wiec bez dodatkowych kosztów)
    -pociekł tylny cylinderek to zmieniłem całe tylne hamulce (bębny, cylinderki i szczęki)- koszt ok 400
    -2 przednie amory - 270zl
    -przeplywka -265 zl (ale padła z mojej winy bo zachciało mi się jej czyszczenia :twisted
    -drążki stabilizatora ok 80zl
    -aku 330zl

Też poszło trochę grosza ale cóż takie życie. I tak sporo oszczędziłem bo wszystkie roboty robię osobiście.
  • sziro
    Drive
    S_OCP Member
    • 2007
    • 53

airbag

czy poduszka i sensor poduszki od octavi 1.9 disel 99r będzie pasował do octavi 1.6 benzyna AEE 55/Kw 75KM 97r

Komentarz

• S3 CHRIS
      Elegance
      • 2006
      • 979
      • Octavia I (1U2)
      • AUQ 1.8 20VT 180 KM
      • CHHA 2.0 TSI RS 230 KM

airbag jezeli masz taka sama deske rozdzielcza/ kierownice bo nie napisales o który chodzi bedzie pasowac co do sensora czyli sterownika moze byc kwestia przekodowania np na dwie czy 4 airbagi itp
      ET 13.064 1/4 mili 2009 Octavia Rs I

ET 13.576 ---->13.3xx---->13.006 1/4 mili Golf I TFSI bY GTO

Komentarz

Pracuję...