[O2] [O2] MFD2 (Nexus) oraz port USB

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Kundziajnik
    Ambiente
    • 2012
    • 108

No to już dzisiaj doliczam nowy komplet amorów tył i przegub... Po nowym roku wymiana. W sklepie zostawione 510 zł. Kolejne. 8)
  • natash
    RS
    • 2011
    • 2599

Czy do takiej navi z bluetooth można jakoś podłączyć port USB w celu czytania mp3 z pendrive?

Bluetooth jest i działa.

Komentarz

• heretyk
      Rider
      • 2009
      • 549
      • Octavia III (5E3)
      • CZDA 1.4 TSI 150 KM

Witam!

Skoro nexus byl fabrycznie to pewnie masz zmienairke w bagazniku?

Z grubsza sa dwie opcje. Podlaczyc sie pod AUX in w podlokietniku.

Jest tez mnostwo producentow kotrzy oferuja urzadzenia USB SD aux itp podlaczane w miejsce zmieniarki. Ja mialem podobne urzadzenie firmy Blaupunkt dzialal idelanie. Mozna bylo przesuwac utwoy przyciskami z kierownicy. nazwy utworow wyswietlane byly w maxi dot itp. poszukaj na allegro i ebay.
      Zostały mi czesci, po szkodniku:
      VCDS 11.2 oddam za 90 PLN!
      Instrukcja Skoda Amundsen POLSKA, sterowniki komfortu 1K0959433C AK, CN. oraz dużo cześci do Passata B6

Komentarz

• natash
        RS
        • 2011
        • 2599

W bagażniku zmieniarka czy w schowku? Tu i tu nie ma jej . A coś konkretnego w rozsądnej cenie byś polecił?

Komentarz

• heretyk
          Rider
          • 2009
          • 549
          • Octavia III (5E3)
          • CZDA 1.4 TSI 150 KM

oryginalnie zmieniarka jest w bagazniku w lewym nadkolu, schowana za polka.
          Ja osobisice uzywalem blaupunkt microdrive. Nie bylo co prawda usb ale byla Krata CF i mozna bylo nagrywac pliki. kiedys sprzedalem to na allegro za niecale 80 pln. Poszukaj.

Teraz znalazlem cos takiego

USB i bluettooth. Producentem mfd jest blaupunkt dlatego patrzylem na ta marke, ale jest mnostow innych producetnow i chinskich produktow no name. Poszukaj poprostu urzadzen podlaczanych w miejsce zmieniarki. naprawde jest tego od groma
          Instrukcja Skoda Amundsen POLSKA, sterowniki komfortu 1K0959433C AK, CN. oraz dużo cześci do Passata B6

Komentarz

• natash
            RS
            • 2011
            • 2599

Zmieniarki raczej niema, bo tak też pokazują cody VAG z bagażnika.

Komentarz

• heretyk
              Rider
              • 2009
              • 549
              • Octavia III (5E3)
              • CZDA 1.4 TSI 150 KM

Zamieszczone przez natash
              Zmieniarki raczej niema, bo tak też pokazują cody VAG z bagażnika.
              Zdziwilby, sie jakby pokazywaly ze jest
              Te kody z bagaznika sa super okrojone, sa z grubsza wazniejsze cechy: GQ1, GQ2, DPF i takie tam. Pelna liste dostaniesz w necie np. (erWIN) lub ASO. Zresztra nie ma co cudowac. Zmieniarki nie idzie przeoczyc. Zalozylem ze jest, bo w wieksozsci tak bylo. MFD bez zmieniarki to juz byla totalna porazka.

przy okazji masz liste wyszukania na ebayu http://shop.ebay.at/?_from=R40&_trks...All-Categories

Wpisalem: zmieniarka i USB. nie wiem jak u Ciebie z niemieckim, ale to zeby sie tylko zorientowac. AHa zeby bylo jasne. TE urzadzneia podlaczasz w miejsce zmieniarki, wiec nei jest ona w ogole potrzebna.

Komentarz

• natash
                RS
                • 2011
                • 2599

Nie mam pomysłu gdzie ta zmieniarka mogłaby być, pod podłogą jest zapas, po lewej w schowku w tapicerce pusto po prawej trójkąt oraz apteczka.
                Załączone pliki

Komentarz

• heretyk
                  Rider
                  • 2009
                  • 549
                  • Octavia III (5E3)
                  • CZDA 1.4 TSI 150 KM

Zamieszczone przez natash
                  Nie mam pomysłu gdzie ta zmieniarka mogłaby być, pod podłogą jest zapas, po lewej w schowku w tapicerce pusto po prawej trójkąt oraz apteczka.
                  Nie wiem czemu roztrzasmy ten temat. Myslalem ze juz doszlismy do wniosku ze zmieniarki nie masz. Oryginalnie jest ona w LEWYM NADKOLU. odpinasz ta polke z lewej strony i jest ona podwieszona na takim czarnym plastikowym stelazu. Teraz daj sobie spokoj i pogodz sie ze zmienairki nie masz

Komentarz

• natash
                    RS
                    • 2011
                    • 2599

Dzięki. Najgorzej, że z Niemieckim u mnie nie najlepiej, w Polsce za takie cuda AUX podłączane do wtyku od zmieniarki w schowku pasażera wołają sobie ok 300-400 złotych, tańsza wersja to podpięcie pod Nexusa od tyłu, ale to wymaga demontażu ok. 100 złotych. Niestety nic nie jest z USB.

Komentarz

• heretyk
                      Rider
                      • 2009
                      • 549
                      • Octavia III (5E3)
                      • CZDA 1.4 TSI 150 KM

Wwazam ze podpiecie pod AUX in w podlokietniku to nienajlepsze rozwiazanie. Ja mam Ipoda, ale jakosc nie jest najlepsza. No i to sterowanie...

Mysle ze jedynym rozwiazaniem to jednk podpiecie sie w miejsce zmieniarki. Samo wyciagniecie nexusa to przeciez 2 minuty. Podwazyc od spodu ramke i odrecic 4 sruby
                      ten sprzed blaupunkta ktory ci podeslslem byl po 65 Euro kup teraz ale tutaj jest np. licytacja

Pozatym tutaj jakies cuda znacznie taniej :

Komentarz

Pracuję...