No to już dzisiaj doliczam nowy komplet amorów tył i przegub... Po nowym roku wymiana. W sklepie zostawione 510 zł. Kolejne. 8)
[O2] [O2] MFD2 (Nexus) oraz port USB
Zwiń
X
-
Witam!
Skoro nexus byl fabrycznie to pewnie masz zmienairke w bagazniku?
Z grubsza sa dwie opcje. Podlaczyc sie pod AUX in w podlokietniku.
Jest tez mnostwo producentow kotrzy oferuja urzadzenia USB SD aux itp podlaczane w miejsce zmieniarki. Ja mialem podobne urzadzenie firmy Blaupunkt dzialal idelanie. Mozna bylo przesuwac utwoy przyciskami z kierownicy. nazwy utworow wyswietlane byly w maxi dot itp. poszukaj na allegro i ebay.Zostały mi czesci, po szkodniku:
VCDS 11.2 oddam za 90 PLN!
Instrukcja Skoda Amundsen POLSKA, sterowniki komfortu 1K0959433C AK, CN. oraz dużo cześci do Passata B6
Komentarz
-
-
oryginalnie zmieniarka jest w bagazniku w lewym nadkolu, schowana za polka.
Ja osobisice uzywalem blaupunkt microdrive. Nie bylo co prawda usb ale byla Krata CF i mozna bylo nagrywac pliki. kiedys sprzedalem to na allegro za niecale 80 pln. Poszukaj.
Teraz znalazlem cos takiego
USB i bluettooth. Producentem mfd jest blaupunkt dlatego patrzylem na ta marke, ale jest mnostow innych producetnow i chinskich produktow no name. Poszukaj poprostu urzadzen podlaczanych w miejsce zmieniarki. naprawde jest tego od gromaZostały mi czesci, po szkodniku:
Instrukcja Skoda Amundsen POLSKA, sterowniki komfortu 1K0959433C AK, CN. oraz dużo cześci do Passata B6
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez natashZmieniarki raczej niema, bo tak też pokazują cody VAG z bagażnika.
Te kody z bagaznika sa super okrojone, sa z grubsza wazniejsze cechy: GQ1, GQ2, DPF i takie tam. Pelna liste dostaniesz w necie np. (erWIN) lub ASO. Zresztra nie ma co cudowac. Zmieniarki nie idzie przeoczyc. Zalozylem ze jest, bo w wieksozsci tak bylo. MFD bez zmieniarki to juz byla totalna porazka.
przy okazji masz liste wyszukania na ebayu http://shop.ebay.at/?_from=R40&_trks...All-Categories
Wpisalem: zmieniarka i USB. nie wiem jak u Ciebie z niemieckim, ale to zeby sie tylko zorientowac. AHa zeby bylo jasne. TE urzadzneia podlaczasz w miejsce zmieniarki, wiec nei jest ona w ogole potrzebna.Zostały mi czesci, po szkodniku:
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez natashNie mam pomysłu gdzie ta zmieniarka mogłaby być, pod podłogą jest zapas, po lewej w schowku w tapicerce pusto po prawej trójkąt oraz apteczka.Zostały mi czesci, po szkodniku:
Komentarz
-
-
Wwazam ze podpiecie pod AUX in w podlokietniku to nienajlepsze rozwiazanie. Ja mam Ipoda, ale jakosc nie jest najlepsza. No i to sterowanie...
Mysle ze jedynym rozwiazaniem to jednk podpiecie sie w miejsce zmieniarki. Samo wyciagniecie nexusa to przeciez 2 minuty. Podwazyc od spodu ramke i odrecic 4 sruby
ten sprzed blaupunkta ktory ci podeslslem byl po 65 Euro kup teraz ale tutaj jest np. licytacja
Pozatym tutaj jakies cuda znacznie taniej :
Zostały mi czesci, po szkodniku:
Komentarz
-
Komentarz