Zamieszczone przez marlej108
[O2 FL] 1.4TSI - rdza na nowym wydechu
Zwiń
X
-
jest forum amerykańców, mają spoty w tym samym czasie co my, w tym samym miejscu, najczęściej bywa ich więcej niż Nas. Wpadnij, to się przekonasz jakie klasyki przyjeżdżają a gdy jest sucho i ciepło poczujesz zapach palonej gumy...Tagi: Brak
-
Zauważyłem za tłumikiem w miejscu gdzie wychodzą 2 rury ogniska korozji. Pojedyncze plamki rdzy są na spodzie tłumika. Widać jak się człowiek schyli pod auto.
Samochód m-c temu wyjechał z salonu a z fabryki 3 miesiące temu.
Proszę o Wasze opinie i stan w Waszych autach.
-
:shock: :shock: :shock:
W wolnej chwili (czyli zapewne w weekend) zerknę co tam u mnie słychać i zdam relację z oględzin .... roczne autko może być, czy tylko nówki sztuki Cie interesują ?SPOT Poznań:
.....
ruszyć (_)_) i przyjeżdżać !!! ZAPRASZAMY
Error 503 Wojtas Unavailable :P
Komentarz
-
Ja u siebie mam to samo, wiec chyba normalka. Raczej drobny nalot, niz cos poteznego.VW Golf VI 1.4TSI 122KM Highline
VW Passat B8 2.0TDI 190KM Highline
Komentarz
-
Intersują mnie wszystkie O2FL a szczególnie te na GW. Czy podlega to gwarancji, zawsze można by pod koniec GW wydech wymienić.
Komentarz
-
Wszystkie benzyniaki co widzę na mieście mają wydech z takim nieciekawym nalotem, więc chyba standard. Podobna historia była z Fiatami Panda, gdzie korodujący wydech był wadą fabryczną/standardem dla tego modelu.Była Octavia II Tour kombi (sprzedana)
Komentarz
-
-
Komentarz